۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:57
کد خبر : 9702104
۱۲:۴۸

۱۴۰۴/۰۵/۱۴
امام جمعه محمدیه؛ 

شهرستان شدن محمدیه از مطالبات اصلی مردم این شهر است

حجت‌الاسلام آقاحسینی با اشاره به جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفری منطقه و شایستگی‌های بی‌اغراق محمدیه اذعان کرد: محمدیه شایستگی شهرستان شدن را دارد و این مطالبه به حق و اصلی مردم این شهر است.

 قزوین- به گزارش بسیج، حجت‌الاسلام آقاحسینی، امام جمعه محمدیه، در گردهمایی و نشست هم‌اندیشی اعضای ادوار مختلف شورای اسلامی شهر محمدیه ضمن تجلیل از خادمین و خدمتگزاران شهر و قدردانی از حضور مسوولان استانی و شهرستانی گفت: هر آنچه امروز محمدیه دارد، به برکت زحمات بی‌دریغ گذشتگان است.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بی‌بدیل محمدیه، "شهرستان شدن" را مطالبه به حق مردم خواند و خواستار پیگیری جدی این مهم از سوی استاندار قزوین شد.

امام جمعه محمدیه با تأکید بر لزوم قدردانی از گذشتگان با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) در تکریم صحابه بدر، اهمیت احترام به جایگاه کسانی که برای شهر زحمت کشیده‌اند را گوشزد کرد.

حجت الاسلام آقاحسینی تصریح کرد: محمدیه بدون زحمت محمدیه نشده است؛ این شهر امروز ظرفیتی است که با وجود همین توانمندی‌ها و تلاش‌ها به اینجا رسیده است.

امام جمعه محمدیه به افزایش سرانه فضای سبز، مساجد، موسسات قرآنی، نخبگان و مدال‌آوران ورزشی در محمدیه اشاره کرد و گفت: تمام این موفقیت ها حاصل همت و تلاش کسانی است که "پای کار بودند" و امروز قطار پیشرفت بخش محمدیه با سرعت در حال حرکت است.

وی با اشاره به جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفری منطقه و شایستگی‌های بی‌اغراق محمدیه اذعان داشت: حقیقتا محمدیه شایستگی شهرستان شدن را دارد.

وی با یادآوری تقاضای مشابه از استاندار سابق برای حداقل تعلق گرفتن اعتبار شهرستانی به محمدیه، اظهار امیدواری کرد که این بار با دست توانمند استاندار فعلی که در استان‌های دیگر نیز این کار را انجام داده‌اند، شهرستان شدن محمدیه محقق شود.

امام جمعه محمدیه از حل مشکل تنش آبی در محمدیه که سال گذشته مکرراً مورد اعتراض قرار می‌گرفت، تشکر کرد و آن را حاصل همت شهردار و شورای شهر با اعطای یک حلقه چاه آب به شرکت آبفا دانست.

 وی همچنین به لزوم تأمین زیرساخت‌های درمانی اشاره کرد و با ابراز تأسف از به سرانجام نرسیدن طرح ساخت بیمارستان خصوصی و عدم آمادگی علوم پزشکی قزوین برای احداث مصلی به عنوان بیمارستان موقت، خاطرنشان کرد: ساخت بیمارستان از ضروریات این بخش است.

امام جمعه محمدیه در پایان مردم را سرمایه اصلی نظام دانست و گفت: اگر مردم پای کار نباشند ما چیزی نداریم و با وجود حضور این مردم همیشه پیروز هستیم. 

انتهای پیام/۱۰۰۴

سهیلا عظیمی
نویسنده: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید