۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
02:32
کد خبر : 9702349
۲۲:۵۲

۱۴۰۴/۰۵/۱۵
سرهنگ اردلان:

خبرنگاران امروز ادامه‌دهندگان راه پیام‌رسانی حضرت زینب(س) هستند

همدان-جانشین فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان  گفت: پیام قیام اباعبدالله الحسین (ع) با پیام‌رسانی حضرت زینب(س) که خبرنگار و پیام‌رسان کربلا بود، ماندگار شد.
خبرنگاران امروز ادامه‌دهندگان راه پیام‌رسانی حضرت زینب(س) هستند

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ مرتضی اردلان در مراسم تجلیل بسیج جامعه پزشکی از خبرنگاران شهرستان تویسرکان اظهار کرد: اگر نبود ایفای نقش بی‌بدیل حضرت زینب (س) به عنوان خبرنگار و پیام رسان کربلا و قیام اباعبدالله الحسین (ع)، حاکمان جور آن زمان حرکت و قیام اباعبدالله (ع) را تحریف می‌کردند اما خبرنگاری و پیام رسانی آن حضرت تحریف قیام کربلا را ابتر گذاشت.

وی افزود: امروز بعد از گذشت سال‌های متمادی پرچم پر برکت و انسان‌ساز قیام سرور و سالار شهیدان عالم همچنان در اهتزاز و چراغ هدایت همه آزادگان جهان است که نمونه عینی ملموس آن راهپیمایی عظیم اربعین حسینی است که میلیون‌ها انسان چون موجی خروشان به حرکت در می‌آیند و در جهان خودنمایی می‌کند .

جانشین فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان عرصه خبر را یکی از مؤلفه‌های قدرت برای هر کشور دانست و گفت: امروز عرصه خبر عرصه قدرت‌نمایی و به دست گرفتن اهرم حرکت‌های اجتماعی است، در کنار مؤلفه‌هایی همچون نظامی، اقتصادی و سیاسی مؤلفه قدرت خبری تعیین کننده است و قدرت غیر قابل انکار و البته قدرت قابل اتکا به حساب می‌آید و غفلت از این قدرت در عرصه داخلی و خارجی موجب شکست خواهد شد.

وی نمونه قدرت خبری را بی‌نظیر دانست و گفت: خبرنگاران در دفاع ۱۲ روزه دوشادوش نیروهای جان بر کف نظامی، امنیتی و انتظامی به جهاد پرداختند و با روایت درست در بزنگاه‌ها جنگ روانی دشمن را با شکست مواجه کردند و با به میدان آوردن مردم تا حمایت تمام قد خود را به نمایش بگذارند دشمنان را در کنار قدرت نظامی تمام عیار ما به سمت پذیرش آتش بس سوق دادند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید