۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:29
کد خبر : 9702514
۱۲:۱۶

۱۴۰۴/۰۵/۱۷

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامشیر: خبرنگاران، پیشگامان روشنگری و سفیران امید در جامعه هستند

صابرعسکرزاده ، هفدهم مرداد، روز شهادت هنرمندانه خبرنگار شهید، محمود صارمی، یادآور رسالت خطیر و فداکارانه خبرنگارانی است که با قلبی سرشار از تعهد، قلمی آغشته به صداقت و اندیشه‌ای متکی بر مسئولیت‌پذیری، چراغ راهنمای آگاهی‌بخشی و روشنگری در جامعه هستند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامشیر، به مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد، سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، با صدور پیامی عمیق و تاثیرگذار، این روز را به تمامی فعالان عرصه رسانه و خبر، به ویژه خبرنگاران شجاع بسیج و دلسوزان واحد روابط عمومی و تبلیغات ناحیه مقاومت بسیج رامشیر تبریک و تهنیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

بسمه‌تعالی

«هفدهم مرداد، روز شهادت هنرمندانه خبرنگار شهید، محمود صارمی، یادآور رسالت خطیر و فداکارانه خبرنگارانی است که با قلبی سرشار از تعهد، قلمی آغشته به صداقت و اندیشه‌ای متکی بر مسئولیت‌پذیری، چراغ راهنمای آگاهی‌بخشی و روشنگری در جامعه هستند.»

«خبرنگاران، یاران صدیق بصیرت، پرچمداران بی‌باک حقیقت‌طلبی و صداهای رسای ملت‌اند که همواره در سنگر شفاف‌سازی، هدایت افکار عمومی و بازتاب مطالبات مردمی، با عزمی راسخ گام برمی‌دارند. تلاش‌های بی‌وقفه آنان، ستون فقرات تحقق توسعه پایدار، استقرار عدالت اجتماعی و تقویت سرمایه اجتماعی در قلب تپنده کشور است.»

«بی‌شک، هم‌افزایی و تعامل سازنده اصحاب رسانه و خصوصاً مجاهدت‌های ارزشمند خبرنگاران بسیجی و اعضای پرتلاش واحد روابط عمومی و تبلیغات ناحیه مقاومت بسیج با مجموعه بسیج و سپاه ناحیه مقاومت بسیج، بسترساز شکوفایی ظرفیت‌ها، شناسایی دقیق چالش‌ها و مسیرگشایی در جهت پیشرفت و تعالی همه‌جانبه است.»

«این‌جانب، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر عرصه رسانه، به ویژه سردار شهید قلم، محمود صارمی، فرارسیدن روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، عکاسان خبری، فعالان فضای مجازی و اصحاب رسانه‌ای شهرستان رامشیر، بالاخص خبرنگاران پرافتخار بسیجی و اعضای جان‌فدای واحد روابط عمومی و تبلیغات ناحیه مقاومت بسیج رامشیر، صمیمانه تبریک عرض نموده و برای این عزیزان، از درگاه خداوند متعال، سعادت، سلامتی، موفقیت‌های روزافزون و عزت پایدار مسئلت می‌نمایم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامشیر

سرهنگ دوم پاسدار صابر عسکرزاده


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید