۳۰ / تير / ۱۴۰۵ - 21 July 2026
17:40
کد خبر : 9702601
۱۹:۱۷

۱۴۰۴/۰۵/۱۷
رئیس سازمان اطلاعات سپاه:

ایران، صلح طلبِ جنگ بلد است/امروز دشمنان عملیات روانی و جنگ شناختی را در دستور کار خود قرار داده‌اند

رئیس سازمان اطلاعات سپاه گفت: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است. ما هیچ وقت آغازگر جنگی نبوده‌ایم اما از جنگ آموخته‌های بسیار خوبی داریم و حتماً ان‌شاءالله دشمن را سر جای خودش خواهیم نشاند.  

ایران، صلح طلبِ جنگ بلد است/امروز دشمنان عملیات روانی و جنگ شناختی را در دستور کار خود قرار داده‌اند

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مراسم اربعین شهادت شهید سرلشکر کاظمی: اولین کلیدواژه‌ای که برای ویژگی‌های سرلشکر شهید کاظمی میتوان برشمرد، اخلاص ایشان بود. این اخلاص و مجاهدت بی‌وقفه همراه با شجاعت، ویژگی بارز ایشان بود. شهید کاظمی اهل ولایت‌پذیری بود و در عین حال، گمنام باقی ماند.  
 
وی افزود:  دشمن در جنگ اخیر از طریق پلتفرم های خارجی  در خانه‌های مردم جولان می‌داد، اما مردم ما مقاوم ایستادند. این نشانه بصیرت مردم است که مردم ما از  پلتفرم های دشمن استفاده می کنند و در عین حال مقاوم ایستاده‌اند.

وی اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند که داده‌های ارتباطی، نفت جدید جهان است؛ هر کسی آن‌ها را در اختیار داشته باشد و از هوش مصنوعی و زیرساخت کوانتوم استفاده کند، حاکم بر جهان خواهد بود.

این مقام مسئول تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه، رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، پشتیبانی عظیم مردم ایران، اخلاص و مجاهدت و پای کار بودن و در عین حال مهارت، تخصص و اقدام حرفه‌ای نیروهای مسلح، رژیم جعلی صهیونی را بیچاره کرد. لذا به سمت آتش‌بس رفت. 
 
رئیس سازمان اطلاعات سپاه عنوان کرد: ما سال‌هاست رفتار دشمن را رصد می‌کنیم و با آن آشنا هستیم. برای آن‌ها مذاکره و جنگ هیچ فرقی ندارد. رژیم صهیونیستی در مورد اسنپ‌بک، در حال وادار کردن اروپا به اشتباه محاسباتی و فریب اطلاعاتی است. لذا آنها باید بدانند که اگر چنین گامی بردارند، متضررترین کشورها، خود اروپایی‌ها خواهند بود. 
  
وی خاطرنشان کرد: دشمن در پایان سال ۱۴۰۳ با استفاده از فضای مجازی قصد داشت مردم را به خیابان بکشد. اما  سازمان اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و فراجا این برنامه را خنثی کردند. امروز هم دشمنان عملیات روانی و جنگ شناختی را در دستور کار خود قرار داده‌اند. البته هنوز هم امیدشان به بحران‌های داخلی است. از این جهت باید مردم ما کاملاً هوشیار باشند. جنگ تمام نشده، ما در مرحله توقف موقت جنگ قرار داریم. 
 
این مقام مسئول گفت: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است. ما هیچ وقت آغازگر جنگی نبوده‌ایم اما از جنگ آموخته‌های بسیار خوبی داریم و حتماً ان‌شاءالله دشمن را سر جای خودش خواهیم نشاند.  

وی اذعان داشت: طرح هایی آماده کرده ایم که بنا به ملاحظاتی قابل بیان نیست، اما اگر لازم باشد، آنها را اجرا خواهیم کرد. دشمن باید بداند که اگر غلط زیادی کند، نقاط آسیب‌پذیرش در سطح منطقه در اختیار ماست.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید