۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
19:46
کد خبر : 9702926
۲۳:۲۳

۱۴۰۴/۰۵/۱۹
آریایی نژاد:

خبرنگاران مدافع حقوق مردم باشند نه مجیزگوی مسئولان

همدان- نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگار نباید مجیزگوی مدیران باشد، بلکه ضعف‌ها را بیان و قول‌ها و وعده‌های مسئولان را پیگیری کنند تا شاهد قول‌های توخالی به مردم نباشیم.
خبرنگاران مدافع حقوق مردم باشند نه مجیزگوی مسئولان

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، احمد آریایی‌نژاد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه اهمیت کار خبرنگاران به عمل است، اظهار کرد: خبرنگاران نباید چشمشان را روی حقایق ببندند و باید مدافع حقوق مردم باشند.

وی به نقش اثرگذار خبرنگاران در بیان مشکلات و مطالبات جامعه اشاره و تصریح کرد: خبرنگار نباید مجیزگوی مدیران باشد، بلکه ضعف‌ها را بیان و قول‌ها و وعده‌های مسئولان را پیگیری کنند تا شاهد قول‌های توخالی به مردم نباشیم.

آریایی‌نژاد با انتقاد از سوء برنامه‌ریزی و مدیریت در سطح کشوری، از تلاش برای استقلال دانشکده علوم پزشکی ملایر خبر داد و افزود: پس از استقلال، آن را به دانشگاه علوم پزشکی تبدیل خواهیم کرد و رشته‌های پرستاری، هوشبری، مامایی و فوریت‌های پزشکی در این مسیر تقویت خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه بهداشت و درمان  کار عملیاتی بزرگ انجام دهیم، از وضعیت بیمارستان‌ها، کمبود تجهیزات و نیروی انسانی انتقاد کرد و افزود: پیشگیری باید در اولویت باشد، در حالی‌که خانه‌های بهداشت در حال تعطیلی هستند.

آریایی نژاد با بیان اینکه در تلاش هستم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس را طی ماه آینده برای بررسی مشکلات این حوزه به ملایر دعوت کنیم ابراز امیدواری کرد این سفر نتایج و رهاوردهای خوبی داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه با پیشگیری می توانیم به حفظ سلامت مردم اهمیت دهیم، گفت: در این صورت متقاضیان درمان کمتر می شوند و به متخصص و فوق تخصص کمتر نیاز خواهیم داشت.

آریایی‌نژاد با اشاره به متناسب نبودن درآمد با هزینه، از مشکلات پرسنل، تجهیزات و ساختمان بیمارستانی خبر داد و افزود: سوء برنامه‌ریزی و مدیریت موجب شده خدمات‌دهی به مردم با مشکل مواجه شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی از تخصیص اعتبار برای چندین روستای کم‌جمعیت و محروم شهرستان خبر داد و گفت: در مجموع ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز خانه‌های بهداشت و بیمارستان امام حسین(ع) این شهر اختصاص و هزینه شد.

آریایی نژاد ادامه‌داد: از این مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز خانه‌های بهداشت و ۱۰ میلیارد تومان هم برای تجهیز بیمارستان امام حسین(ع) و اتاق عمل اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه عدالت حتی در بازدیدها و سرکشی‌های استانداری از شهرستان‌ها رعایت نمی‌شود، گفت: در حال حاضر عمر مدیریت در ایران به یک و نیم سال رسیده است که نشان دهنده نگاه‌های جناحی در انتصابات است و در نهایت به مردم آسیب می‌زند.

وی با بیان اینکه برخی مسئولان درد را می‌گویند اما درمانی برایش ندارند، تاکید کرد: باید به دنبال درمان و راهکار عملیاتی و شدنی بگردیم و موقع انتخابات، نامزدهای انتخاباتی باید راهکار بدهند نه اینکه مشکلات موجود را فقط بازگو کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ریشه مشکلات حوزه آب و برق به ۳۰ و ۴۰ سال پیش بازمی‌گردد و راهکار اجرایی برای حل مشکل ارائه شده است.

وی به عملکرد این دوره مجلس اشاره و خاطرنشان کرد: من خودم از مجلس راضی نیستم و قانونی را نتوانستیم برای مردم تصویب کنیم که برای حل مشکلات آنها راهگشا باشد.

وی صیانت از زبان فارسی، شفاف‌سازی و پیگیری طرح مدرسه و توسعه را از جمله طرح های دانست که قرار است در مجلس پیگیری کند و افزود: پیگیر احقاق حق حدود ۳۰ کارگر که اسفند ماه سال گذشته از یکی از واحدهای صنعتی بزرگ شهرستان اخراج شدند، هستیم و از حق آنان کوتاه نمی‌آییم.

آریایی نژاد با تاکید بر اینکه ما به سرمایه‌گذار احترام می‌گذاریم به شرط اینکه او هم به ایجاد اشتغال احترام بگذارد، افزود: بهتر است سرمایه را به جوانان فارغ‌التحصیل بدهیم تا اشتغال ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه ما نباید در امور اجرایی دخالت کنیم، تصریح کرد: امروز سفره‌های مردم به علت سیاست‌های غلط دولت و مجلس در سال‌های متمادی کوچک و کوچک‌تر شده و رسیدگی به محرومان باید از حالت شعار خارج شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: طرح تحقیق و تفحص از چاه‌های غیرمجاز را در دست اقدام داریم که در صورت اجرا، حداقل در شهرستان ملایر تکلیف چاه‌های غیرمجاز مشخص می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی در ‌مورد اخرین وضعیت پروژه ۵۱۵ هکتاری مسکن ملایر اظهار کرد: حدود ۹۵ درصد مسیر طی شده است و در حال پیگیری طرح هستیم اما انتخاب این زمین و فاصله آن با شهر، سبب شده است تأمین آب و برق و دیگر امکانات شهرک سخت شود.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید