۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
22:23
کد خبر : 9702978
۱۷:۵۷

۱۴۰۴/۰۵/۲۰
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد:

ابا عبدالله الحسین (ع) مظهر ظلم ستیزی و مقابله مستقیم با جنایت‌کاران عالم است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد گفت: ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام مظهر ظلم ستیزی و مقابله مستقیم با جنایت‌کاران عالم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی کولیوند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج لرستان از شهرستان بروجرد، با اشاره اینکه حضور میلیونی و بین‌المللی در پیاده‌روی اربعین حسینی، وحدت امت اسلامی را نشان می‌دهد، بیان کرد: امام حسین (ع) در یک حرکت الهی به همراه یاران معدودش توانست صفحه جدیدی را بر روی عالمیان بگشاید و با صبری که حضرت زینب کبری (س) در راه اسارت تا اربعین حسینی تحمل نمود، تمام ظالمان عالم مفتضح گردیدند و این یک الگوی بسیار بارز و شاخص برای تمام مستضعفان عالم شد.

 وی اضافه کرد: حالا می‌بینیم مردم مظلوم غزه چگونه با تاسی از الگوی اربعین حسینی در مقابل ظلم، با دست و شکم خالی می‌ایستند و شعار هیهات مناالذله را زنده نگه می‌دارند.

کولیوند تصریح کرد: اربعین درس‌ها و عبرت‌های فراوانی دارد، لکن این حضور پرشور ملت‌های مسلمان در پیاده‌روی اربعین که حتی پیروان دیگر مذاهب و ادیان را هم به سرشور آورده و در این مسیر به سوی حسین علیه‌السلام می‌کشاند، می‌تواند نویدبخش حدتی بی‌نظیر در جبهه امت اسلام باشد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد خاطرنشان کرد: واقعه کربلا و اربعین یک الگوی بسیار بارز و شاخص برای تمام مستضعفان عالم است که عن قریب آن را متصل به ظهور امام عصر (عج) خواهد نمود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید