۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
08:29
کد خبر : 9703032
۱۹:۰۵

۱۴۰۴/۰۵/۲۰
رئیس فدراسیون ورزش نابینایان و کم بینایان استان البرز:

مهیا ساختن شرایط برای ورزش، حق جامعه نابینایان است

محمدرضا مظلومی بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از هیئت ورزش نابینایان و کم بینایان تأکید و خواستار تلاش و فعالیت بیشتر جامعه روشندلان در حوزه ورزش شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، محمدرضا مظلومی رئیس فدراسیون ورزش نابینایان و کم بینایان، با حضور در مجمع سالیانه هیئت البرز، ضمن قدردانی از نگاه ویژه سرپرست اداره کل اظهار کرد: همه باید به هیئت و توسعه ورزش نابینایان کمک کنند، ورزش ما یک ورزش خدمات رسان است و انتظار زیادی نداریم، فقط حمایت می‌خواهیم و امکاناتی که بتواند زمینه رشد ورزشکاران نابینا را فراهم کند.

مهیا ساختن شرایط برای ورزش، حق جامعه نابینایان است

وی افزود: سخت‌ترین معلولیت نابینایی است و ورزش، حق جامعه نابینایان محسوب می‌شود، چرا که این قشر شرایط ویژه‌ای دارند.

مظلومی همچنین به ستایش مالمیر، دونده جوان و آینده‌دار البرزی اشاره کرد و گفت: مطمئن هستیم او در بازی‌های آسیایی نابینایان مدال خواهد گرفت.

رئیس فدراسیون ورزش نابینایان و کم‌بینایان در پایان تأکید کرد: کمک‌های فدراسیون به ورزش نابینایان استان البرز، را نسبت به سال گذشته دو برابر خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید