۲۹ / تير / ۱۴۰۵ - 20 July 2026
09:59
کد خبر : 9703155
۱۴:۵۵

۱۴۰۴/۰۵/۲۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد:

خبرنگاران به وظیفه خطیر خود که حفظ انسجام ملی و تقویت جبهه مقاومت اسلامی است عمل کرده‌اند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد گفت: امروز، خبرنگاران به وظیفه خطیر خود که حفظ انسجام ملی و تقویت جبهه مقاومت اسلامی عمل کرده و مسئولانه و مقتدرانه به وظیفه خود عمل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان از شهرستان بروجرد، سرهنگ محمد برامکی ظهر امروز در مراسم تجلیل خبرنگاران در جلسه نشست خبری بیان کرد: تاریخ، در جنگ ۱۲ روزه به واسطه حمله همه‌ی ابرقدرت‌های جهانی به ایران اسلامی تکرار شد، در جنگ تحمیلی ۸ ساله نیز همه کشورهای جهان از رژیم بعث‌ عراق حمایت کردند. 

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ ۱۲ روزه تنها نبود و کشورهای اروپایی و آمریکا و برخی کشورهای عربی به او کمک کردند، نصرت یاری خداوند ملت ایران را پیروز کرد. 

برامکی تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه که یک جنگ ترکیبی تمام عیار علیه ملت ایران بود، دشمنان قصد داشتند با سر و صدای رسانه‌ای ملت ایران را شکست خورده جلوه دهند. 

وی عنوان کرد: خبرنگاران با بصیرت و آگاهی به ملت ایران امید و آگاهی دادند و اجازه ندادند غول‌های رسانه‌ای دشمنان ذهن و افکار ملت ایران تسخیر کنند، البته ملت ایران نیز معادلات دشمنان را برهم ریخت و مقابل دشمنان ایستادند. 

برامکی با اشاره به اینکه دشمنان در جنگ ۱۲ روزه نتوانستند به اهداف خود برسند و شکست خوردند، اظهار کرد: ملت بصیر ایران اسلامی مانند گذشته توطئه‌ها و فتنه‌های آنان را خنثی و با حضور در صحنه بار دیگر پشتیبانی خود را از ولایت و انقلاب نشان دادند. 

وی اظهار داشت: خبرنگاران در این جنگ لحظه به لحظه در کنار مردم بودند و شهادت ۱۲ خبرنگار نشان داد که خبرنگاران در صحنه بودند. 

برامکی افزود: امروز خبرنگاران به وظیفه خطیر خود که حفظ انسجام ملی و تقویت جبهه مقاومت اسلامی عمل کرده و مسئولانه و مقتدرانه به وظیفه خود عمل می‌کنند. 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب پیروزی ملت ایران تضمین شده لست با شرط اینکه در صحنه باشیم و مسیر انقلاب را با قدرت و اقتدار طی کنیم. 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید