۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:15
کد خبر : 9703560
۱۹:۵۷

۱۴۰۴/۰۵/۲۳

باجرعه‌ای آب خنک یا فنجانی نوشیدنی گرم 

موکب خادم زوارالحسین علیه‌السلام ایستگاه نوشیدنی‌های گرم و سرد را در پایانه مرزی شلمچه پذیرای زائرین اباعبدالله الحسین(ع) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ناحیه خرمشهر،در ایستگاه نوشیدنی‌های گرم و سرد موکب «خادم زوارالحسین علیه‌السلام» با همت خادمان مخلص و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، در مسیر زائران اربعین حسینی برپا شده است.

در این ایستگاه، عطر خوش چای تازه‌دم، قهوه معطر و دمنوش‌های گیاهی، خستگی راه را از جان زائران می‌زداید و نوشیدنی‌های خنک، گرمای مسیر را برایشان آسان‌تر می‌کند.

خادمان این موکب با رویی گشاده و لبخندی جاز سر محبت، هر لحظه آماده خدمت‌اند تا با جرعه‌ای آب خنک یا فنجانی نوشیدنی گرم، دل‌های مشتاقان کربلا را جلا دهند.

اینجا تنها مکانی برای نوشیدن نیست؛ بلکه محفل مهربانی و محبت است، جایی که هر جرعه، یادآور عشق به سیدالشهدا(ع) و هدف بزرگ این سفر معنوی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید