۲۳ / مرداد / ۱۴۰۵ - 14 August 2026
19:41
کد خبر : 9704104
۱۲:۴۷

۱۴۰۴/۰۵/۲۷
فرمانده سپاه رامیان:

ایمان و ایستادگی مردم، نقشه دشمنان را ناکام گذاشت/بصیرت و وحدت ما همچون سپری محکم در برابر دشمن خواهد بود

سرهنگ پاسدار علیرضا شاه حسینی گفت: تجربه تاریخی ما چه در دوران دفاع مقدس، چه در جنگ تحمیلی اخیر به‌خوبی نشان می‌دهد که تنها راه مقابله با دشمنی‌ها، اتحاد و انسجام ملی است.

ایمان و ایستادگی مردم، نقشه دشمنان را ناکام گذاشت/بصیرت و وحدت ما همچون سپری محکم در برابر دشمن خواهد بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سرهنگ پاسدار علیرضا شاه‌حسینی ؛ فرمانده سپاه رامیان در نشست تبیینی کارکنان این ناحیه گفت: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا که منافع خود را در ایران از دست داده بود، رویکردی خصمانه در برابر ملت ما اتخاذ کرد. تحریم‌های اقتصادی، تهدیدهای سیاسی، ترور شخصیت‌ها و حمایت از دشمنان خارجی و داخلی، تنها بخشی از این دشمنی‌هاست. آنها می‌خواستند ملت ایران را به زانو درآورند، اما غافل از آنکه ایمان و ایستادگی مردم، نقشه‌های آنان را ناکام گذاشت.

وی اظهار داشت: مهمترین این دخالت‌ها، کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ بود. در آن روز، دولت ملی دکتر مصدق را سرنگون کردند و دیکتاتوری پهلوی را بر ملت ایران تحمیل نمودند. این حادثه نشان داد که آمریکا نه تنها به دموکراسی و حق تعیین سرنوشت ملت‌ها پایبند نیست، بلکه برای منافع خود آماده است آزادی یک ملت را سرکوب کند.

فرمانده سپاه رامیان درباره حقوق بشر آمریکایی گفت: آمریکا همواره شعار «حقوق بشر» را سر می‌دهد، اما عملکردش چیزی جز نقض آشکار همین اصول نیست. کشتار مردم بی‌گناه در کشورهای مختلف و حمایت از رژیم‌های استبدادی، نمونه‌هایی روشن از حقوق بشر آمریکایی است.

سرهنگ شاه‌حسینی در پایان افزود: دشمنان ملت ایران همیشه در کمین‌اند، اما ایمان، بصیرت و وحدت ما همچون سپری محکم در برابر آنها خواهد بود. تجربه تاریخی ما چه در دوران دفاع مقدس، چه در جنگ تحمیلی اخیر به‌خوبی نشان می‌دهد که تنها راه مقابله با دشمنی‌ها، اتحاد و انسجام ملی است. امروز نیز باید با حفظ همبستگی، با تکیه بر توان داخلی و ایمان به خداوند، نقشه‌های دشمنان را بی‌اثر کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید