۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
00:19
کد خبر : 9704394
۲۰:۴۲

۱۴۰۴/۰۵/۲۸
حسینی:

خبرنگاران بازوی توانمند مدیریت شهری در انعکاس واقعیت‌ها و امیدآفرینی هستند

همدان-شهردار همدان گفت: خبرنگاران بازوی توانمند مدیریت شهری در انعکاس واقعیت‌ها، نقد منصفانه و امیدآفرینی در جامعه هستند.
خبرنگاران بازوی توانمند مدیریت شهری در انعکاس واقعیت‌ها و امیدآفرینی هستند

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سیدمسعود حسینی در مراسمی که به مناسبت هفته خبرنگار در هتل امیران برگزار شد، ضمن تقدیر از خبرنگاران و پیشکسوتان این عرصه و تسلیت فوت اولین شهردار همدان اظهار کرد: خبرنگاران بازوی توانمند مدیریت شهری در انعکاس واقعیت‌ها، نقد منصفانه و امیدآفرینی در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه شهرداری همدان قدردان زحمات شما اصحاب رسانه است، افزود: تفاهم‌نامه همکاری بین خانه مطبوعات و شهرداری همدان منعقد شده و امیدواریم این همکاری متقابل منجر به ارتقای اطلاع‌ رسانی و افزایش هم‌افزایی در حوزه مدیریت شهری شود.

شهردار همدان گفت: در هفته‌های گذشته نشست‌های تخصصی با خبرنگاران در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری برگزار شد و امروز برنامه بازدید از برخی پروژه‌های عمرانی شهرداری صورت گرفت و در آینده نیز هر چهارشنبه نشست‌های تخصصی در سایر حوزه‌ها برگزار خواهیم کرد.

وی به برخی از پروژه‌های مهم شهری اشاره و عنوان کرد: روز گذشته بازگشایی پاکت‌های مناقصه پروژه تالار قرآن انجام شد که یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های فرهنگی شهر محسوب می‌شود و به زودی وارد فاز اجرایی جدید خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه پروژه تقاطع غیرهمسطح مدرس در مراحل نهایی اخذ مجوزها قرار دارد و به زودی کلنگ‌زنی خواهد شد، ابراز کرد: در حوزه گردشگری با همکاری دانشگاه بوعلی همدان طرح ساماندهی و ایجاد مجموعه گردشگری در بستر رودخانه عباس‌آباد با رویکرد حفظ محیط زیست دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: اجرای این پروژه‌ها در کنار توسعه زیرساخت‌های ترافیکی، عمرانی و فرهنگی می‌تواند گامی مؤثر در بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه پایدار شهر همدان باشد.

در پایان مراسم، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شهرداری همدان و خانه مطبوعات استان با هدف افزایش تعاملات، تقویت ارتباطات رسانه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های خبری در حوزه مدیریت شهری به امضا رسید و از خبرنگاران تجلیل شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید