۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
17:10
کد خبر : 9704536
۱۶:۲۱

۱۴۰۴/۰۵/۲۹

۲ هزار تن محصولات کشاورزی از بنادر آبادان صادر شد

مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: ۲ هزار و ۱۵۰ تن محصولات کشاورزی در مرداد ماه سال جاری از بنادر آبادان به کشور کویت صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، حسن دشتی‌نژاد اظهار کرد: این محصولات کشاورزی از بنادر سه‌گانه و مرز هوایی آبادان به کشور کویت صادر شده است.

وی افزود: محصولاتی مانند کاه، حبوبات، تخم سبزیجات و همچنین انواع میوه مانند انگور، سیب، شلیل و هلو توسط کشتی مسافری به کشور کویت صادر شده است.

دشتی‌نژاد گفت: صادرات محصولات کشاورزی پس از بررسی مدارک و الزاما بازدید کارشناسان قرنطینه گیاهی و صدور گواهی فیتوسنیتری ( گواهی بهداشت) و اخذ تایید نظر در پنجره واحد تجارت فرامرزی( سامانه epl) انجام می‌شود.

شهرستان آبادان به دلیل موقعیت جغرافیایی و دسترسی به رودخانه اروند، دارای سه بندر مهم است که نقش ویژه‌ای در حمل‌ونقل کالا و فعالیت‌های اقتصادی منطقه ایفا می‌کنند. بندر اروندکنار، در غرب شهرستان و نزدیک مرز با عراق قرار دارد و عمدتاً برای صادرات و واردات کالاهای تجاری و فعالیت‌های بازرگانی بین‌المللی مورد استفاده است. این بندر به دلیل نزدیکی به آبراه‌های بین‌المللی و تسهیلات گمرکی، یکی از نقاط کلیدی تجارت خارجی در خوزستان به شمار می‌رود.

بندر چوئبده و بندر آبادان نیز نقش مهمی در توسعه اقتصادی شهرستان دارند. بندر چوئبده بیشتر به فعالیت‌های محلی و انتقال کالاهای منطقه‌ای اختصاص یافته و با زیرساخت‌های مناسب، زمینه اشتغال و تجارت داخلی را فراهم می‌کند. بندر آبادان که در مرکز شهرستان واقع شده، علاوه بر خدمات حمل‌ونقل، به عنوان نقطه‌ای برای فعالیت‌های صنعتی و نفتی منطقه نیز شناخته می‌شود و ارتباط مستقیم با پالایشگاه‌ها و صنایع پتروشیمی دارد. وجود این سه بندر، آبادان را به یکی از محورهای مهم اقتصادی و تجاری استان خوزستان تبدیل کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید