۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:43
کد خبر : 9704695
۱۳:۳۰

۱۴۰۴/۰۵/۳۰

در دولت چهاردهم با همت کشاورزان و انسجام ملی صادرات کشاورزی ۳۲ درصدی رشد داشت 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به دستاوردهای مهم دولت در حوزه کشاورزی، گفت:به همت کشاورزان ارزش صادرات محصولات کشاورزی رشد۳۲ درصدی داشت.

در دولت چهاردهم با همت کشاورزان و انسجام ملی صادرات کشاورزی ۳۲ درصدی رشد داشت 

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان غلامرضا نوری‌قزلجه، صبح پنج‌شنبه در نشست خبری مشترک با اصحاب رسانه، با تبریک روز خبرنگار و هفته دولت اظهار کرد:  همکاران رسانه‌ای در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در جنگ روایت‌ها، مدافع حقیقت بوده‌اند و هستند.

وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به فرارسیدن هفته دولتی از اهمیت تفاهم، انسجام و همگرایی بین مسئولان استانی گفت و افزود: همدلی‌ها و انسجام بین مسئولان منشأ خیر و برکت برای استان خواهد بود

 وی با بیان اینکه دولت با تشکیل کابینه، وفاق ملی و انسجام ملی را رقم زد گفت:زمان تحلیف ریاست‌جمهوری، کشور با درگیری‌ها و جنگ‌هایی مواجه بوده است.

نوری‌قزلجه با بیان اینکه دولت همواره منادی پاسخ‌گویی قاطعانه به دشمنان بوده است،ادامه داد:علی‌رغم تنگناها و مشکلات متعدد دولت در عرصه‌های مختلف، تلاش شد تا بهانه‌ها از دست دشمنان گرفته شود. 

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: همراهی و انسجام مثال‌زدنی مردم، با آگاهی و هوشمندی، توطئه دشمن را خاموش کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای دولت اظهار کرد:در قانون برنامه، رشد ۵.۵ درصدی پیش‌بینی شده است که به همت تولیدکنندگان، توفیقات خوبی در برخی حوزه‌های کشاورزی حاصل شده است.

وی افزود:در بخش صادرات، ارزش صادراتی محصولات کشاورزی در سال گذشته با رشد ۳۲ درصدی همراه بوده است. این آمار رسمی، حاصل تلاش فعالان عزیز و زحمت‌کش این حوزه است.

نوری قزلجه تصریح کرد:در چهار ماه نخست امسال، بخش کشاورزی حدود ۶ درصد بهبود در تراز تجاری داشته و صادرات نیز با رشد ۱۰.۶ درصدی همراه بوده است.

وی از فعال‌سازی ظرفیت‌های تعاون روستایی در مسیر توسعه کشاورزی گفت و ادامه داد:پس از استقرار دولت چهاردهم و در آستانه هفته دولت، موضوعات سنواتی و مطالبات انباشته چای‌کاران به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید