
مهین ممبینی؛ به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: با حضور مسئولین و بسیجیان و عموم مردم ، آئین تکریم از فعالان و ارکان مسجدی شهرستان باغملک در مسجد امام حسن مجتبی (ع) رستم آباد برگزار شد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: مسجد امام حسن مجتبی (ع) رستم آباد یکی از مساجد تراز انقلاب اسلامی و در راستای آرمان های انقلاب اسلامی است و با توجه به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند بروید و تلاش کنید و به همه مساجد و حلقات صالحین دستور دادند که هشت میلیون جوان انقلابی را برای کشورمان تربیت کنید و دلیلش این است که در برهه ای از زمان متوجه شدیم اشخاصی هیچ اعتقادی به آرمان های انقلاب ندارند و دلیلش این بود که ما کم کار بودیم و نیرو تربیت نکردیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمود عسکری افزود: امروز هر جا یک جوان انقلابی ، یک تفکر انقلابی و یک نیرویی پای کار رفت ، ما موفق شدیم و نمونه بارز آن انرژی هسته ای و...می باشد.
وی بیان کرد: جوان انقلابی ما با موشک درست کردن توانست برای کشورش و انقلابش موثر باشد و دانشمندان و بزرگان از همین مسجد ها تربیت شدند و با تلاش و پشت کار و درس خواندن همچون شهید احمدی روشن ها و دکتر ، مهندس و معلم شدند و خار چشم دشمنان هستند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد بیان کرد: در جنگ ۱۲ روزه محاسبات دشمن حساب شده بود ، اما یک محاسبه را درست انجام ندادند و آن هم خداوند است که تا کنون یار و کمک کننده ما بوده است و خواهد بود و انشالله با دست به دست هم دادن در راستای آرمان های انقلاب اسلامی گام های موثر تری برداریم.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان