۱۴ / مرداد / ۱۴۰۵ - 05 August 2026
03:56
کد خبر : 9704737
۱۷:۵۸

۱۴۰۴/۰۵/۳۰
فرمانده سپاه دلفان:

معلمین در خط مقدم جنگ شناختی و فرهنگی قرار دارند

فرمانده سپاه ناحیه دلفان با تأکید بر نقش حیاتی فرهنگیان گفت: معلمان در خط مقدم جنگ شناختی و فرهنگی ایستاده‌اند و آینده‌سازان کشور را هدایت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، دلفان –   صبح امروز دوره «مسیر معلمی» با حضور سرهنگ پاسدار مسلم مرادی فرمانده سپاه ناحیه دلفان، جانشین فرماندهی و جمعی از معلمان و فرهنگیان شهرستان، در سالن کانون فرهنگی پیام این شهرستان برگزار شد.

سرهنگ مرادی در این برنامه با اشاره به جایگاه والای معلمی گفت: معلمان در خط مقدم نبرد ترکیبی و جنگ شناختی هستند، زیرا ارتباط مستقیم با نسل جوان و نوجوان دارند و می‌توانند در مسیر تربیت آینده‌سازان کشور نقشی تعیین‌کننده ایفا کنند.

وی با تأکید بر مطالعه کتاب انسان ۲۵۰ ساله خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی مسیری دشوار و پرحادثه را طی کرده است؛ دشمنان از روز نخست با ترور شخصیت‌ها، جنگ تحمیلی هشت‌ساله، سپس جنگ فرهنگی و هجمه به حجاب و امروز نیز با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کوشیدند سد راه آن شوند، اما به لطف خدا ناکام ماندند.

فرمانده سپاه دلفان با یادآوری سخنان امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه خداوند پشتوانه این انقلاب است، افزود: امروز میدان رویارویی، میدان ایدئولوژی است و معلمان نقشی فوق‌العاده مهم در این عرصه دارند.

سرهنگ مرادی در توصیه پایانی خود قرائت وصیت‌نامه شهدا هر شب پیش از خواب را بهترین راه حفظ روحیه انقلابی دانست و خاطر نشان کرد: این انقلاب با خون شهدا زنده است و ان‌شاءالله ایران اسلامی پیروز میدان این جنگ خواهد بود.

انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید