۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
20:35
کد خبر : 9705134
۲۳:۳۵

۱۴۰۴/۰۶/۰۱
سرهنگ حسام طاهر:

دشمن با تمام قدرتش در جنگ ۱۲ روزه در برابر فرهنگ عاشورایی ملت ایران شکست خورد

همدان-فرمانده سپاه ناحیه بهار گفت: دشمن با تمام توان و قدرت در جنگ ۱۲ روزه در برابر فرهنگ عاشورایی و مکتب حسینی ملت ایران شکست خورد و برای همیشه در نقطه ذلت و خفت قرار گرفت.
دشمن با تمام قدرتش در جنگ ۱۲ روزه در برابر فرهنگ عاشورایی ملت ایران شکست خورد

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ جعفر حسام طاهر در بیست و دومین یادواره ۱۴ شهید روستاهای قشلاق و باباعلی در مسجد جامع روستای باباعلی شهرستان بهار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: یکی از دستاوردهای بزرگ در جنگ ۱۲روزه درک روشن و عمیق‌تر از نقش محوری و تدابیر حکیمانه رهبری بود، وقتی مقام معظم رهبری فرمودند اگر در سوریه و عراق جلوی دشمن قرار نگیریم در کرمانشاه، همدان و تهران باید با دشمن بجنگیم این حرف در دهه نود و در اوج شرایطی بود که برخی معتقدین می‌گفتند چرا بچه‌های ما باید در سوریه بجنگند.

وی افزود: یکی دیگر از دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه این بود که سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی در این جنگ، یک بار دیگر محک خورد، در سال‌های اخیر دشمن تلاش های فراوانی برای تضعیف و القای دلسردی نسبت به نظام انجام بود اما این جنگ نشان داد که مردم با هر گرایش فکری پای نظام ایستادند.

فرمانده سپاه ناحیه بهار عنوان کرد: دشمن صهیونیستی حساب ویژه‌ای روی مردم باز کرده بود و به زعم خودش ۷۰ درصد مردم مخالف نظام هستند و برآورد آنها این بود وقتی ما سران را ترور و جنگ را شروع کردیم و پیاده نظام موساد بمب‌گذاری و اغتشاش را شروع کرد مردم به ما ملحق می‌شوند ولی غافل از  اینکه آنها ملت ایران را نشناخته‌اند که هرگز باج به شغال نمی‌دهند و در روزهای سخت در کنار یکدیگر از تمامیت ارضی دفاع می‌کنند.

وی ادامه داد: در  روز دوم جنگ که مردم رژیم صهیونیستی در پناهگاه‌ها بودند میلیون‌ها نفر ایرانی وسط خیابان جشن غدیر را برگزار می‌کردند.

حسام طاهر با بیان اینکه این جنگ باعث درخشش فرماندهان جدید نظامی شد، تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد که پس از شهادت فرماندهان ارشد جایگزینان قدرت کافی ندارند اما این تصور کاملا غلط بود و فرماندهان جدید طی کمتر از ۲۴ ساعت پس از شهادت فرماندهان قبلی توانستند ضربات سنگینی را به رژیم صهیونیستی وارد کنند و رژیم اشغالگر قدس کارش به جایی رسید که دست به دامان اربابش شد و رئیس جمهور آمریکا با یک حرکت نمادین مراکز هسته‌ای ما را را مورد حمله قرار داد.

وی با بیان اینکه دشمن با تمام توان و قدرت در جنگ ۱۲ روزه در برابر فرهنگ عاشورایی و مکتب حسینی ملت ایران شکست خورد و برای همیشه در نقطه ذلت و خفت قرار گرفت، عنوان کرد: جمهوری اسلامی با برنامه‌ریزی دقیق حساس‌ترین پایگاه آمریکا در خاورمیانه  را موشک‌باران کرد و پس از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا، وقتی آنها متوجه شدند ایران هیچ واهمه‌ای از تقابل ندارد درخواست آتش بس دادند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید