۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
16:06
کد خبر : 9705386
۱۴:۱۵

۱۴۰۴/۰۶/۰۳

کاهش ۷۰ تا ۸۰ درصدی تلفات جاده‌ای در خراسان رضوی

استاندار خراسان رضوی گفت: پس از پایان مراسم دهه صفر، شاهد کاهش ۷۰ تا ۸۰ درصدی تلفات جاده‌ای بودیم که این مهم نتیجه هماهنگی‌های گسترده و زحمات بی‌دریغ همکاران است.

 به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد مقدس؛ غلامحسین مظفری در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: مصوبه سفر تسلی و فعالیت ستاد اربعین برای سال آینده تصویب و ابلاغ شد. این مصوبه که در دهه پایانی ماه صفر نهایی شد، تأثیرات عمیقی بر تمام شئونات استان از جمله مدیریت منابع و اعتبارات خواهد گذاشت.
 
 وی افزود: مردم خراسان رضوی و به‌ویژه مشهد، در میزبانی از زائران سنگ تمام گذاشتند. پویش‌های مردمی مانند «همسایگی» و پذیرایی از زائران در منازل، نمونه‌ای از همدلی و همراهی بی‌نظیری بود که موجب رضایت و حس خوب مشترک بین مردم، زائران و مجاوران شد.
 
 وحید داعی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی نیز در ادامه تصریح کرد: تاکنون ۴۶۸ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند و پرونده ۱۱۳ هزار نفر نیز نهایی شده است. همچنین ۸۳ نفر از مددجویان کمیته امداد نیز در این طرح ساماندهی شده‌اند. در مجموع، ۷۵ هزار و ۷۹۴ واحد مسکن در سامانه تعریف شده است.
 
 وی ادامه داد: ۲۶۶ هکتار زمین رایگان به ارزش ۱۱۱ میلیارد تومان توسط دولت و وزارت راه و شهرسازی تأمین شد. در حوزه جوانی جمعیت نیز ۳۶ هزار نفر تا نهایی شده‌اند و برای ۸ هزار و ۶۳۹ نفر زمین به مساحت ۲۱۶ هکتار به ارزش ۶ میلیارد تومان تأمین شده است.
 
 در ادامه محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای حمل‌ونقل در غرب شهر بیان کرد: غرب مشهد در سال جاری شاهد تحولات چشمگیری در حوزه حمل‌ونقل خواهد بود. احداث پایانه چندمنظوره، ایستگاه راه‌آهن و پایانه شهری از جمله این طرح‌ها است که امیدواریم با بهره‌برداری از آن‌ها، گره‌های ترافیکی و دسترسی‌ها در این بخش از شهر بهبود پیدا کند.

وی همچنین به موضوع مهم محل عمومی گلبهار اشاره کرد و خواستار واگذاری ۹۰ هکتار از اراضی مربوطه شد. شهردار در خصوص اتصال راه‌آهن در خط صفر، ضمن اشاره به پیش‌بینی‌های صورت گرفته، بر لزوم اصلاح اقدامات اجرایی مطابق با طرح مصوب تاکید کرد تا خط یک قطار شهری مشهد به درستی به بهره‌برداری برسد.
 

شهردار مشهد با بیان اینکه بلاتکلیفی در این زمینه، به ویژه در حوزه آزادراه‌ها، کار را دشوار کرده است، افزود: اتصال آزادراه مرزی بین مشهد مقدس و بخشی از اراضی درون محدوده مشهد که در حریم قرار می‌گیرد، نیازمند تصویب و تعیین تکلیف سریع است تا بتوانیم گام‌های موثری در این زمینه برداریم.
در ادامه سید جواد عسکری، معاون زیارت استانداری خراسان رضوی نیز ذکر کرد: در روز گذشته ۶۰۰ هزار زائر پیاده از خراسان رضوی و از طریق راه‌های محلی به سرخس، نیشابور، سبزوار و نقاب راهی شدند.
 
 در ادامه علیرضا قامتی، معاون هماهنگی عمران و امور استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳۶۵ پروژه عمرانی در استان انجام شده است. ۵۹.۷ هزار میلیارد تومان اعتبار به این پروژه‌ها اختصاص‌یافته است.
 
 وی عنوان کرد: از این تعداد یک هزار و ۲۹۶ پروژه بااعتبار حدود ۳ هزار میلیارد تومان افتتاح خواهد شد و عملیات اجرایی ۶۹ پروژه بااعتبار بیش از ۵ هزار میلیارد تومان آغاز می‌شود. بیشترین اعتبار در حوزه‌های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، حمل‌ونقل جاده‌ای، و آموزش هزینه شده است.
 
 خبرنگار/ مریم مزاری


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید