۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
03:37
کد خبر : 9705454
۲۲:۴۰

۱۴۰۴/۰۶/۰۳
نوری قزلجه:

همدان با رشد ۵.۶ درصدی در کشاورزی، پیشتاز کشور است

همدان-وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نقش کلیدی استان همدان در امنیت غذایی کشور، از رشد ۵.۶ درصدی بخش کشاورزی همدان در سال گذشته خبر داد و گفت: این استان بیش از چهار درصد تولیدات ملی را به خود اختصاص داده است.
همدان با رشد ۵.۶ درصدی در کشاورزی، پیشتاز کشور است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، غلامرضا نوری قزلجه در شورای اداری استان همدان ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت و قدردانی از تلاش‌های استاندار و مجموعه مدیران استان همدان با ابلاغ سلام ویژه رئیس‌جمهور به مردم متدین و شریف همدان، اظهار کرد: همدان دیاری فرهیخته و سرآمد در حوزه کشاورزی است که با وجود کمتر از یک درصد اراضی کشاورزی کشور، بیش از چهار درصد تولیدات ملی را به خود اختصاص داده و این نشان از ظرفیت بالای استان در امنیت غذایی دارد.

وی با اشاره به اهمیت همدلی و انسجام ملی در پیشبرد اهداف کشور گفت: جنگ ۱۲ روزه اخیر نشان داد که وحدت مردم و هوشمندی رهبری، بزرگ‌ترین سرمایه جمهوری اسلامی است و این الگو باید در عرصه اقتصاد و کشاورزی نیز دنبال شود.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت تقویت بهره‌وری در حوزه کشاورزی ابراز کرد: امروز امنیت غذایی به اندازه امنیت نظامی برای کشور حیاتی است؛ هر کشوری که در این زمینه دچار ضعف شود، مانند کشوری است که سلاح و نیروی دفاعی ندارد و بر همین اساس دولت چهاردهم حمایت از کشاورزان، توسعه گلخانه‌ها و اصلاح الگوی مصرف آب را در اولویت قرار داده است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های دولت و فعالان بخش کشاورزی، رشد این بخش در سال گذشته از منفی ۲.۴ درصد به مثبت ۳.۲ درصد رسید و استان همدان با رشد ۵.۶ درصدی پیشتاز کشور شد، همچنین تراز تجاری کشاورزی از منفی ۱۱ میلیارد دلار به منفی ۸ میلیارد دلار بهبود یافت.

نوری قزلجه با بیان اینکه توسعه کشور بدون تقویت کشاورزی امکان‌پذیر نیست، خاطرنشان کرد: همه کشورهای صنعتی ابتدا کشاورزی خود را تقویت کرده‌اند و امروز نیز بیش از ۱۰۰ درصد امنیت غذایی دارند و ایران نیز باید این مسیر را با جدیت دنبال کند.

وی ضمن قدردانی از وفاق و انسجام حاکم بر استان همدان گفت: همدلی مدیران استان، نمایندگان مجلس و مردم فهیم این دیار، الگویی ارزشمند برای کشور است و دولت چهاردهم نیز خود را موظف می‌داند با تکیه بر این ظرفیت‌ها مشکلات استان و کشور را پیگیری و برطرف کند.

در پایان مراسم از اتمام رفع تداخلات اراضی استان همدان رونمایی و به صورت نمادین برای اولین بار سند کاداستر به دو نفر به نمایندگی اعطا شد و از برخی از مسئولین ادارات استان تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید