۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
19:43
کد خبر : 9705528
۰۹:۰۹

۱۴۰۴/۰۶/۰۴
مالمیر:

تعمیر کولر آبی جان زن جوان را در همدان گرفت

همدان-مدیرکل پزشکی قانونی همدان با بیان اینکه برق همچنان در این استان قربانی می‌گیرد، گفت: تعمیر کولر آبی موجب برق گرفتگی و مرگ زن جوان در شهر همدان شد.
تعمیر کولر آبی جان زن جوان را در همدان گرفت

محمد مالمیر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با بیان اینکه تعمیر کولر آبی موجب برق گرفتگی و مرگ زن جوان در شهر همدان شد، اظهار کرد: این زن برای تعمیر کولر روی پشت بام خانه رفته بود اما به علت رعایت نکردن اصول ایمنی دچار برق گرفتگی شد.

وی تاکید کرد: هر چند بسیاری از شهروندان تعمیر کولر را کاری آسان و ساده‌ می دانند اما سرویس تعمیر لوازم برقی باید توسط افراد فنی و دارای تخصص انجام شود تا چنین اتفاقات ناگواری رخ ندهد.

مدیرکل پزشکی قانونی همدان یادآوری کرد: سال گذشته ۱۴ مرد و ۲ زن در این استان بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست دادند و این آمار در چهارماهه نخست امسال چهار نفر بوده است.

وی با بیان ضرورت رعایت مقررات ایمنی در محیط ‌های کاری و خانگی تأکید کرد: بررسی سلامت کابل‌ها و دوشاخه‌ها پیش از استفاده، بهره‌گیری از تجهیزات دارای استاندارد ایمنی، خشک نگه داشتن محیط کار و اجتناب از به‌کارگیری وسایل برقی در شرایط مرطوب، استفاده از فیوزهای محافظ جان و آموزش نکات ایمنی به کارگران از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری از برق‌گرفتگی به شمار می‌رود.

مالمیر افزود: همچنین با توجه به افزایش مصرف وسایل سرمایشی در فصل تابستان و فعالیت بیشتر کارگران در طرح های عمرانی و صنعتی، احتمال وقوع حوادث ناشی از برق‌گرفتگی در این فصل بیش از سایر ایام سال است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید