۲۵ / خرداد / ۱۴۰۵ - 15 June 2026
02:55
کد خبر : 9705898
۰۸:۴۴

۱۴۰۴/۰۶/۰۶

فرماندار سرخس درباره عدم تحقق وعده تعرفه گرمسیری برق توضیح داد

فرماندار سرخس در نشست بر خط که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، در خصوص عدم تحقق وعده تعرفه گرمسیری برق شهرستان سرخس توضیحاتی ارائه داد.

توضیحات فرماندار سرخس درباره عدم تحقق وعده تعرفه گرمسیری تیرماه شهرستان سرخس

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از سرخس، مجید بیکی فرماندار سرخس در نشست بر خط که از خبرگزاری بسیج سرخس نیز پخش شد، با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای اعمال تعرفه گرمسیری در تیرماه شهرستان، توضیحاتی را ارائه کرد. وی با بیان اینکه اطلاعات دمایی از سازمان هواشناسی اخذ شده و تنها تیرماه شهرستان سرخس دمای بالای ۴۰ درجه را به صورت میانگین در سه سال اخیر ثبت کرده است، از ارسال نامه‌ای به هیئت دولت برای بررسی این موضوع خبر داد.

فرماندار تأکید کرد: تعرفه گرمسیری شهرستان سرخس در پایین‌ترین سطح (طبقه ۴) قرار می‌گیرد و با اعمال آن، قیمت‌ها تغییری نخواهد کرد، بلکه الگوی مصرف از ۳۰۰ به ۴۵۰ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد و مشترکین می‌توانند تا این سقف با نرخ قبلی از برق استفاده کنند.

بیکی همچنین به ناترازی‌های اخیر برق و جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اشاره کرد: رسیدگی به درخواست‌ها را کند کرده است. فرماندار از مردم خواست مصرف خود را در چارچوب الگو تنظیم کنند و در صورت بروز خسارت به وسایل الکترونیکی ناشی از قطعی برق، در سامانه وزارت نیرو ثبت شکایت کنند.

وی افزود: شهرستان سرخس نسبت به سایر شهرستان‌های استان، کمترین میزان قطعی برق را تجربه کرده و تلاش‌ها برای رفع ناترازی و کاهش زمان قطعی ادامه دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید