به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، در راستای اقدامات جهادی و تقویت زیرساختهای مقابله با بحرانهای طبیعی، مهندس نژاد خالقی مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان به همراه سرهنگ شهریاری، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان کرمان به همراه تیم های تخصصی فنی و اجرایی ، از محل اجرای پروژه سیلبند در ۴ روستای شهرستان جیرفت بازدید نمودند.
این حضور میدانی با هدف بررسی روند اجرایی پروژه، ارزیابی نیازهای محلی و تعامل مستقیم با اهالی منطقه صورت گرفت. مسئولان ضمن گفتوگو با تیمهای فنی و اجرایی، بر اهمیت تسریع در تکمیل پروژه و ارتقاء سطح ایمنی مناطق سیلخیز تأکید کردند.
سرهنگ شهریاری در حاشیه این بازدید گفت:
«احداث این سیلبند نهتنها در کاهش خسارات ناشی از بارندگیهای شدید مؤثر خواهد بود، بلکه گامی عملی در مسیر محرومیتزدایی و توسعه پایدار مناطق کمبرخوردار محسوب میشود. بسیج سازندگی با تمام توان در کنار مردم ایستاده تا امنیت، رفاه و امید را به روستاهای آسیبپذیر بازگرداند.»
رئیس ستاد مدیریت بحران نیز با اشاره به اهمیت آمادگی در برابر حوادث طبیعی، افزود:
«همافزایی میان نهادهای اجرایی و جهادی، رمز موفقیت در مدیریت بحرانهای منطقهای است. این پروژه نمونهای از تلاشهای مشترک برای ساختن آیندهای ایمنتر برای مردم جنوب استان کرمان است.»
پروژه سیلبند جیرفت با مشارکت نیروهای جهادی، مهندسان فنی و حمایت مردمی در حال اجراست و انتظار میرود با بهرهبرداری از آن، زیرساختهای منطقه در برابر تهدیدات طبیعی مقاومتر شوند.