
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر(عج) ؛ سرگرد صیاد سواری فرمانده گردان انصار در این مراسم افزود: امروز توفیقی پیدا کردیم که به اتفاق بسیجیان و پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم در مزار شهدای گمنام گرد هم آییم.
سواری بیان کرد: شهیدان ما، با خون خود، درخت تنومند انقلاب را آبیاری کردند و امروز بر ماست که با عمل خود، یاد آنها را زنده نگهداریم. غباروبی از مزار شهیدان، تنها یک عمل نمادین نیست، بلکه نشانهای از ارادت و احترام ما به آنها و تجدید عهد با آرمانهایشان است.
وی گفت: و بر این که باید همواره نام و یاد شهدا را گرامی بداریم و شهدا با خون خود انقلاب اسلامی را حفظ کردند و وظیفه ماست که همواره نام و یادشان را حفظ کنیم.
در ادامه مراسم با زیارت عاشورا و عطرافشانی قبور مطهر شهدا، نثار گل و قرائت فاتحه پایان بخش این مراسم بود.