۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:59
کد خبر : 9706995
۱۸:۵۱

۱۴۰۴/۰۶/۱۱

برگزاری جلسه «پویش برای آینده‌سازان» در خوزستان

جلسه پویش «برای آینده‌سازان» با حضور دکتر سیلاوی مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان و جمعی از مسئولان سازندگی و اعضای مجمع جهادگران خوزستان در محل سازمان بسیج سازندگی استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، در این نشست، مسئولان حاضر بر ضرورت هم‌افزایی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها، نهادها و بنیادهای پشتیبان برای تحقق اهداف پویش «برای آینده‌سازان» تأکید کردند.

همچنین مقرر شد جلسه‌ای با حضور تمامی مدیران عامل شرکت‌ها، مدیران ارگان‌ها و ادارات و نیز بنیادهای توانمند در استانداری خوزستان برگزار شود تا هماهنگی‌های لازم برای پشتیبانی و حمایت از این پویش انجام گیرد.

این پویش با هدف تقویت حرکت‌های جهادی، ارتقای همگرایی بین نهادهای استان و فراهم‌سازی زمینه‌های خدمت‌رسانی گسترده‌تر به آینده‌سازان خوزستان دنبال می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید