۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۴:۴۹
کد خبر : 9707431
۲۱:۲۳

۱۴۰۴/۰۶/۱۳

نوجوانان می‌توانند در حل مسائل کشور پیشگام باشند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، تأکید کرد: امروز ثابت شد نوجوانان ما نه تنها مخاطب برنامه‌های فرهنگی هستند، بلکه خود می‌توانند طراح ایده و راه‌حل برای مسائل کشور باشند.

نوجوانان می‌توانند در حل مسائل کشور پیشگام باشندبه گزارش خبرنگار بسیج، حجت‌الاسلام علیرضا قنبری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در مراسم اختتامیه رویداد «دختران حاج قاسم» ضمن تبریک ایام ماه ربیع‌الاول، با اشاره به شکل‌گیری شبکه دختران حاج قاسم در سراسر کشور اظهار کرد: در استان سمنان نیز این شبکه در شرق و غرب استان فعال شده و نوجوانان امروز با ورود به این ساختار منسجم می‌توانند سهمی واقعی در حل مسائل فرهنگی و اجتماعی کشور ایفا کنند.

وی افزود: ارائه‌های امروز نشان داد دختران نوجوان ما با اعتماد به نفس و مهارت‌آموزی می‌توانند به عنوان حلقه‌های میانی جامعه در حوزه فرهنگ و جهاد تبیین نقش‌آفرین باشند. اگر تا دیروز برخی تصور می‌کردند شعار "دختران میدان‌دار عرصه فرهنگی‌اند" صرفاً یک شعار است، امروز در این رویداد عملیاتی شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت شکل‌گیری حلقه‌های میانی میان مردم و حاکمیت، گفت: شما دختران حاج قاسم می‌توانید این نقش تاریخی را برعهده بگیرید. تجربه حضور در این رویداد به شما نشان داد که مدیریت و حل مسائل کشور تنها در اختیار مسئولان رسمی نیست، بلکه شما نیز می‌توانید در قامت یک مدیر فرهنگی نوجوان، راهکار‌های مؤثر ارائه دهید.

قنبری همچنین از مشارکت و تلاش تمامی مسئولان، مدیران و فعالان فرهنگی در برگزاری این رویداد قدردانی کرد و ادامه داد:

آثار ارزشمندی که در مدت کوتاه توسط نوجوانان حاضر در این برنامه تولید شد، ظرفیت انتشار در فضای مجازی را دارد و نشان می‌دهد نسل جوان ما آمادگی کامل برای ورود به عرصه‌های بزرگ‌تر فرهنگی و اجتماعی را داراست.

وی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای نوجوانان حاضر در این برنامه، ابراز امیدواری کرد که این حرکت مقدس مستوجب خشنودی قلب مطهر حضرت زهرا (س) و دعای خاصه حضرت ولی‌عصر (عج) قرار گیرد.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید