۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
22:36
کد خبر : 9708578
۱۵:۰۰

۱۴۰۴/۰۶/۱۹
حجت‌الاسلام بیگلری:

آینده انقلاب در گرو پیوند عمیق حوزه و مردم است

همدان- دادستان ویژه روحانیت غرب کشور گفت: آینده انقلاب در گرو پیوند عمیق حوزه و مردم است و هرجا که روحانیت در کنار مردم ایستاده، دشمن زمین‌گیر شده است.
آینده انقلاب در گرو پیوند عمیق حوزه و مردم است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام اکبر بیگلری در نشست صمیمی با مسئولان دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان همدان که با حضور امام جمعه و فرمانده سپاه ناحیه نهاوند در این شهرستان برگزار شد، به تبیین جایگاه بی‌بدیل روحانیت در ساختار فکری و جهادی انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: از روزهای پرالتهاب مشروطه تا قیام ۱۵ خرداد و از آن‌جا تا بهمن ۱۳۵۷، این عالمان دین بودند که در صف اول مقابله با استبداد و استعمار ایستادند و با خون خود چراغ بیداری ملت را روشن نگه داشتند، انقلاب اسلامی بدون خط مقدم روحانیت، مفهوم پیدا نمی‌کرد.

وی با بیان این‌که ریشه‌های پیروزی انقلاب اسلامی در مجاهدت‌های خاموش روحانیت ریشه دارد، گفت: روحانیت اصیل شیعه نه تنها پرچمدار نهضت امام خمینی(ره) بود، بلکه پس از پیروزی انقلاب نیز در کانون هدایت، روشنگری و حراست از ایمان مردم ایستاده است.

دادستان ویژه روحانیت غرب کشور تصریح کرد: روحانیت انقلابی با ایمان راسخ، آگاهی‌ بخشی و تبیین دقیق معارف اسلام ناب، مردم را برای مقاومت در برابر طاغوت و دشمنان این سرزمین آماده ساخت و امروز نیز در میدان جنگ نرم، نگهبان باورها و ارزش‌های الهی است، نفوذ کلام و اعتماد مردمی به روحانیت، بزرگ‌ترین سرمایه‌ی این نظام در پیشبرد گام دوم انقلاب است.

وی رسالت امروز حوزه‌ها را استمرار همان خط جهادی امام خمینی(ره) دانست و خاطرنشان کرد: در برابر هجمه رسانه‌ای دشمن که ایمان نسل جوان را نشانه گرفته، باید با جهاد تبیین، منبر، مسجد، فضای مجازی و حضور میدانی، پرچم هدایت را برافراشته نگه داشت،  روحانیت هیچ‌گاه تماشاگر میدان نبوده و نخواهد بود.

بیگلری تأکید کرد: آینده انقلاب در گرو پیوند عمیق حوزه و مردم است و هرجا که روحانیت در کنار مردم ایستاده، دشمن زمین‌گیر شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید