۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۱:۱۷
کد خبر : 9708582
۱۴:۴۲

۱۴۰۴/۰۶/۱۹

جهاد تبیین راهکار تقویت اتحاد میان مذاهب اسلامی در زاهدان

جهاد تبیین راهکار تقویت اتحاد میان مذاهب اسلامی در زاهدان
فرمانده پایگاه شهیده بی بی ملک نارویی حوزه مقاومت بسیج نرجس خاتون (س) گفت:وحدت عاملی کلیدی در مقابله با تفرقه‌افکنی دشمنان و رسانه‌ها ابزاری مهم برای ترویج این همبستگی است‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان-  ثریا الهویسی فرمانده پایگاه شهیده بی بی ملک نارویی حوزه مقاومت بسیج نرجس خاتون (س) بیان کرد: در نشستی که به مناسبت هفته وحدت و با موضوع جهاد تبیین در کانون زنان بلوچ زاهدان برگزار شد، مسئولان و خواهران گرد هم آمدند تا بر اهمیت اتحاد و همدلی بین مذاهب اسلامی تاکید کنند.

وی ضمن اشاره به اهمیت هفته وحدت افزود:هفته وحدت، فرصتی مغتنم است تا بار دیگر بر مشترکات فراوان خود تاکید کنیم. ما در سیستان و بلوچستان، به عنوان نماد وحدت و همبستگی بین شیعه و سنی، وظیفه داریم این وحدت را حفظ و تقویت کنیم. این استان، با وجود تنوع قومی و مذهبی، همواره الگویی برای همزیستی مسالمت‌آمیز بوده است.

الهویسی تصریح کرد: دشمنان اسلام همواره به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف بین مسلمانان بوده‌اند، اما با هوشیاری و بصیرت مردم و علمای شیعه و سنی، توطئه‌های آنان خنثی شده است. ما باید با جهاد تبیین، نسل جوان را با ارزش‌های وحدت و برادری آشنا کنیم و آنان را در برابر فتنه‌های دشمنان واکسینه کنیم.

این مسئول در ادامه با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در ترویج فرهنگ وحدت گفت: رسانه‌ها باید با تولید محتوای مناسب، به تبیین اهمیت وحدت و همبستگی بین مسلمانان بپردازند و از هرگونه اقدامی که باعث تفرقه و اختلاف می‌شود، پرهیز کنند. ما باید با همدلی و اتحاد، ایرانی قوی و متحد بسازیم و به دنیا نشان دهیم که اسلام دین صلح و برادری است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید