
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مه ولات، محسن ذاکریان در بازدید از کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان مهولات، با تأکید بر ضرورت توجه به موضوع جمعیت، اظهار داشت: مسئله جمعیت بزرگترین تهدید پیشروی کشور است؛ لذا نباید فقط در لحظه زندگی کرد، بلکه باید آیندهنگر بود.
وی افزود: اگر امروز برای حفظ نرخ باروری و حمایت از خانوادهها تصمیمسازی نکنیم، فردا با بحرانهای جدی در حوزه اقتصاد، سلامت و امنیت ملی مواجه خواهیم شد؛ لذا جمعیت جوان نهتنها موتور محرک تولید و نوآوری، بلکه پشتوانه اصلی قدرت و پایداری کشور است.
در ابتدای این جلسه سرهنگ پاسدار مهدی سلوکی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مه ولات ضمن قدردانی از تعامل و همکاری خوب شبکه بهداشت شهرستان با بسیج جامعه پزشکی و سپاه در اجرای ماموریتهای محوله با بیان مسایل و مشکلات اولویت دار احصاء شده این حوزه در جلسات کارگروه سلامت بسیج ابراز امیدواری نمود که حضور ریاست محترم بسیج جامعه پزشکی استان منشأ خیری باشد در افزایش همکاری ها و تعاملات بین سازمانی برای حل این مسایل و ارائه خدمات بهتر و شایسته تر به مردم شهرستان.
در ادامه این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان نیز ارائه گردید.