۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
16:38
کد خبر : 9709187
۱۵:۵۳

۱۴۰۴/۰۶/۲۳
نشست رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با استاندار کهگیلویه و بویراحمد

اجرای طرح جهاد علمی در پارک علم و فناوری و دانشگاه یاسوج، نهایی شد

دکتر روح‌اله رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در سفر به کهگیلویه و بویراحمد در نشستی با استاندار در قالب توافق‌نامه، اجرای طرح جهاد علمی را در پارک علم و فناوری و دانشگاه یاسوج نهایی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در این نشست که با موضوع طرح جهاد علمی برگزار شد، رئیس دانشگاه دولتی کهگیلویه و بویراحمد، مسئول پارک علم و فناوری استان، مدیرکل آموزش پرورش و مسئول علمی، پژوهشی و فناوری بسیج کهگیلویه و بویراحمد در آن حضور داشتند.

دکتر رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در این نشست به تشریح طرح نهضت و خیزش جدید علمی پرداخته و در قالب طرح جهاد علمی، اجرای توافق‌نامه همکاری با پارک علم و فناوری و دانشگاه دولتی استان را نهایی کرد. 

نشست رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با استاندار کهگیلویه و بویراحمد

دکتر یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با تقدیر از همکاری سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دستور همکاری‌های لازم جهت اجرای هر سریع‌تر طرح نهضت و خیزش جدید علمی در این استان را صادر کرده و بر استفاده از مزایای طرح تاکید کرده و افزود:  ظرفیت‌های استان کهگیلویه و بویراحمد برای اجرای هرچه بهتر طرح‌های نهضت و خیزش جدید علمی و طرح جهاد علمی به کار گرفته خواهد شد.

در این نشست معاون اقتصادی استانداری نیز حضور داشت و مقرر شد، وی از طرف مجموعه‌های دولتی مستقیما اجرای طرح را دنبال نموده و هماهنگی لازم در این خصوص را بین دستگاه‌های مختلف به وجود آورد.

همچنین مهندس خلیلی به نمایندگی از پارک علم و فناوری گزارشی از اقدامات پارک و همکاری‌های صورت پذیرفته با سازمان بسیج علمی را ارائه داد.

نشست رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با استاندار کهگیلویه و بویراحمد

 ثنایی مهر معاون بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان کهگیلویه و بویر احمد ضمن تشریح برنامه‌ها و ارائه گزارش عملکرد برای همکاری و ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف و کمک به چرخه فناوری در این استان اعلام آمادگی کرد. 

دکتر رضوی‌نژاد در این نشست، علاوه بر قالب‌های همکاری صورت پذیرفته با پارک علم و فناوری استان و دانشگاه یاسوج  و دریافت گزارش پیشرفت این فعالیت‌ها، بر همکاری در حوزه رشد دانش آموزی و تاکید بر بسیج ظرفیت‌ها جهت همکاری با آموزش و پرورش تاکید کرد.

نشست رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با استاندار کهگیلویه و بویراحمد

در این دیدار رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز برای همکاری اعلام آمادگی نموده و پیگیری لازم برای این همکاری را در دستور کار قرار داد.

لازم به ذکر است طرح جهاد علمی با همکاری مؤسسه آموزشی وزارت دفاع و دانشگاه‌ها اجرا می‌شود. این طرح به‌منظور تسریع در همکاری‌های علمی میان نیروهای مسلح و بخش‌های ملی طراحی شده و در بسیاری از دانشگاه‌های کشور اجرایی شده است.

انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید