۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
21:14
کد خبر : 9709510
۰۸:۵۹

۱۴۰۴/۰۶/۲۵
سرهنگ حسام طاهر تأکید کرد

ضرورت فرهنگ‌سازی و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای افزایش جمعیت

همدان-فرمانده سپاه ناحیه بهار با تأکید بر فرهنگ‌سازی و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای افزایش جمعیت گفت: مسئله جمعیت بیش از آن که اقتصادی باشد، فرهنگی است.
ضرورت فرهنگ‌سازی و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای افزایش جمعیت

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ جعفر حسام طاهر در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بهار با تقدیر از ارائه برنامه‌های راهبردی علمی و کارشناسی شده که منجر به کسب رتبه دوم در بین ائمه جمعه سراسر کشور شده بود، اظهار کرد: کار در سه محور مشخص و با در نظر گرفتن توان و ظرفیت شهرستان، با قوت در حال پیگیری است.

وی با اشاره به سخنی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «هرکس کوچک‌ترین قدمی برای افزایش فرزندآوری بردارد، مشمول دعاهای نماز شب من خواهد شداین موضوع نشان‌دهنده اهمیت فوق‌العاده این مسئله است»، به اهمیت مسئله جمعیت اشاره کرد و گفت: مسئله جمعیت بیش از آن که اقتصادی باشد، فرهنگی است.

فرمانده سپاه ناحیه بهار افزود: با بررسی آمارها مشاهده می‌شود که در بسیاری از مناطق مرفه نشین نیز شاهد کاهش جمعیت هستیم، بنابراین باید از ظرفیت فرهنگ فرزنددوستی مردم استفاده کرده و مهندسی ذهنی و فرهنگی مناسبی را انجام داد.

وی با تأکید بر فرهنگ‌سازی و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای افزایش جمعیت افزود: باید از برنامه‌های معاونت اجتماعی سپاه در حوزه‌های مختلف از جمله درمان ناباروری، برگزاری نشست‌های روشنگری و همچنین برنامه‌های ورزشی برای نونهالان تقدیر کرد.

حسام طاهرعنوان کرد: با برنامه‌ریزی مناسب و تشویق خانواده‌ها، این ظرفیت‌ها به عنوان مشوقی برای افزایش فرزندآوری در جامعه تبدیل شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید