
به گزارش خبرنگاربسیج ازخمینیشهر؛صبح امروز_دوشنبه_بیست وچهارم شهریور_ مسئول نمایندگی ولیفقیه سپاه استان اصفهان حجتالاسلام والمسلمین رحمت الله صادقی در آیین تکریم و معارفه مسوول نمایندگی ولی فقیه سپاه خمینیشهر ضمن تبریک ایام ماه ربیع الاول به شرح حدیث امام جعفر صادق علیه السلام پیرامون نشانه های انسان های بهشتیان پرداخت و اظهار کرد؛ این چهار ویژگی یعنی روی گشاده، زبان گویا و صریح، قلب پر از محبّت، و دست دهنده این تصویر روشنی از انسان کامل و سعادتمند ارائه میدهد که در آن، فرد و جامعه در تعاملی پویا و سازنده قرار دارند.
وی در ادامه با اشاره به دفاع مقدس جنگ دوازده روزه افزود: این دفاع مقدس دوازده روزه با دفاع مقدس هشت ساله که در مقابل همه دنیای استکبار ایستادیم برابری می کند، از بیست و سوم خرداد به مدت دوازده روز در مقابل همه دنیای استکبار ایستاده و جنگیدیم.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه استان اصفهان تصریح کرد: قصد داشتند ظرف پنج روز انقلاب اسلامی ایران را سرنگون کرده، مردم را به خیابان ها کشانده و چهارصد و پنجاه فرمانده، مسئول و مدیر را از کشور ما حذف کنند و در واقع ایران را تجزیه کنند.
صادقی عنوان کرد: یکی از تقدسات دفاع مقدس ۱۲ روزه حضور ولایت فقیه در کشور است، مقام معظم رهبری با عنایت خداوند و استعانت به اهل بیت جنگ را اداره کرد به طوری که در ساعات اولیه جنگ فرماندهان جدید را منصوب و مشخص نمودند، دشمن با به شهادت رساندن فرماندهان و تخریب اماکن نظامی قصد ایجاد یک به هم ریختگی در درون نظام داشت.
وی افزود: به حول و قوه الهی این کار برعکس شد و خواست خدای متعال بر این بود که نظام ما بماند و انسجام مردم نیز بیشتر شد، اگر این اتفاق در هر کشوری دیگری غیر از ایران اسلامی می افتاد از هم می پاشید، انسجامی که مردم در طول مدت این دوازده روزه دیدیدم در طول تاریخ انقلابمان نداشتیم حتی کسانی که در بعضی از صحنه ها و فتنه ها موضع گیری می کردند در مقابل اسرائیل ایستادند.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی خاطر نشان کرد: ما در این چند روز موشک هایی را آزمایش کردیم که باعث ترس و واهمه دشمن از درگیری دوباره با ما شده است، در واقع ما جواب تعرض دشمن را دادیم و اگر قصد داشته باشد غلطی انجام دهد همانند روز اول بنا به فرموده مقام معظم رهبری دشمن را بیچاره میکنیم.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی گفت: موشک هایی که شهید حاجی زاده و تهرانی مقدم در اختیار نظام ما قرار دادند که توانستیم از هزار و چهارصد پانصد کیلومتر تلافی می کنیم که مشابه آن را تاحالا به خود ندیده و به ذهنشان نیز خطور نمی کرد که ایران همانند دوران هشت ساله دفاع مقدس در جنگی که همه دنیا با ما داشتند ایستاده و پیروز شویم.