۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
11:14
کد خبر : 9709580
۱۵:۲۲

۱۴۰۴/۰۶/۲۵

سرمایه‌گذاری خارجی ۵۰ میلیون دلاری در صنعت خودرو شهرستان ساوه

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی از جلب ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت خودرو خبر داد. این پروژه با سرمایه‌گذاری یک شرکت چینی، شامل تولید خودروهای سواری بنزینی، گازی و دیزلی است و می‌تواند به اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی منطقه کمک کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، سعید ملااسماعیلی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، از جلب ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در زمینه تولید خودرو خبر داد. این سرمایه‌گذاری می‌تواند به‌عنوان محرکی برای اشتغال‌زایی، افزایش تولید و توسعه اقتصادی در منطقه عمل کند.

ملااسماعیلی در اظهارات خود در روز سه‌شنبه، توضیح داد که طرح مذکور شامل تولید خودروی سواری بنزینی، گازی و دیزلی خواهد بود و سرمایه‌گذار این پروژه بزرگ، شرکت چینی است. محل اجرای این طرح در شهرستان ساوه تعیین شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با اشاره به اهمیت این طرح، افزود: «این پروژه، چهارمین طرح سرمایه‌گذاری خارجی جذب‌شده استان در سال جاری به شمار می‌آید.»

وی تأکید کرد که جذب سرمایه‌گذاری خارجی کلید افزایش تولید، توسعه اقتصادی و بهبود زیرساخت‌های استان است. ملااسماعیلی خاطرنشان کرد: «این نوع سرمایه‌گذاری نه تنها فرصت‌های شغلی جدید و کاهش نرخ بیکاری را به همراه دارد، بلکه با انتقال دانش فنی و مدیریتی، به افزایش بهره‌وری و کیفیت تولید داخلی نیز کمک خواهد کرد.»

وی در ادامه افزود: ورود سرمایه‌گذاران خارجی به استان، موجب رونق صادرات، گسترش بازارهای بین‌المللی و بهبود تراز تجاری استان می‌شود. تعامل با شرکت‌های خارجی بستری مناسب برای ارتقای استانداردهای زیست‌محیطی، فناوری‌های نوین و توسعه پایدار در استان فراهم می‌آورد و گام‌های مؤثری در جهت تحقق اهداف اقتصادی و توسعه پایدار استان مرکزی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید