۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۱۷:۱۸
کد خبر : 9710056
۱۳:۴۰

۱۴۰۴/۰۶/۲۸
فرمانده ناحیه گتوند:

شهدای ما از جان و دل خود برای دفاع از وطن و ارزش‌ها گذشتند

سرهنگ پاسدار علی جعفری گفت: وظیفه ماست که یاد شهدا را زنده نگه داریم و به پیروی از آرمان‌هایشان ادامه دهیم.

 

به گزارش خبرنگار بسيج گتوند علی جعفری در دیدار با خانواده شهیدموسی فرج زاده بیان کرد: دیدار با خانواده شهدا یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در ارتقاء روحیه ما و ایجاد انگیزه درونی مؤثر واقع شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند ادامه داد: خانواده‌های شهدا نماد واقعی صبر و استقامت در جامعه هستند،صبر خانواده‌های شهدا در برابر غم و اندوه از دست دادن عزیزانشان، درس بزرگی برای تمامی ما به شمار می‌رود.

وی اظهار داشت: صبر و استقامت خانواده‌های شهدا نه تنها به عنوان یک ویژگی فردی، بلکه به عنوان یک فرهنگ اجتماعی در جامعه ما باید تجلیل و ترویج شود تا نسل‌های جوان با این ارزش‌های انسانی و دینی آشنا شوند و در زندگی خود پیاده‌سازی کنند.

سرهنگ پاسدار علی جعفری افزود: این دیدارها فرصتی است تا از تجارب و خاطرات خانواده شهدا بهره‌مند شویم و آنها را به عنوان الگوهایی از صبر و استقامت در زندگی خود قرار دهیم.

این دیدار با حضور فرمانده ناحیه،امام جمعه،رئيس بنیاد شهید و دیگر مسئولان شهرستان برگزار گردید.

سارا قنبری
نویسنده: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید