۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
07:12
کد خبر : 9710146
۱۴:۴۵

۱۴۰۴/۰۶/۲۸

حماقت رژیم صهیونیستی، جبهه متحد اسلامی را تقویت کرد/اقتدار منطقه‌ای ایران، محصول وحدت و رهبری است

شاهرود_امام جمعه موقت شاهرود با تأکید بر اینکه هدف دشمنان از تهاجم، مبارزه با دین، اخلاق و معنویت در کشور‌های اسلامی است، گفت: دفاع وقتی موفقیت‌آمیز است که اجتماع و وحدت هدف شکل بگیرد.

حماقت رژیم صهیونیستی، جبهه متحد اسلامی را تقویت کرد/اقتدار منطقه‌ای ایران، محصول وحدت و رهبری استبه گزارش خبرنگار بسیج، حجت‌الاسلام حمید عبداللهیان، امام جمعه موقت شاهرود، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر در حسینیه اعظم مدرسه قلعه، دفاع در برابر دشمنان را وظیفه‌ای هم عقلی و هم شرعی خواند و تأکید کرد دشمنان به دنبال نابودی دین و معنویت هستند.

وی افزود: آیات و روایات بسیاری در خصوص دفاع وجود دارد که ابتدا بر عقلانی بودن آن تأکید دارند. دفاع هنگامی موفق خواهد بود که اجتماع و وحدت در هدف شکل گیرد.

امام جمعه موقت شاهرود با بیان اینکه هدف دشمنان از تهاجم، تصرف زمین نیست، اظهار کرد: هدف اصلی دشمن، مبارزه با دین، اخلاق و معنویت در کشور‌های اسلامی است. آنان به دنبال از بین بردن کانون معنویت، که مساجد هستند، می‌باشند تا اتحاد و انسجام را محو کنند، رابطه مردم با امام عادل را قطع نمایند، فقرا را به فراموشی بسپارند و مردم را دچار غفلت سازند.

عبداللهیان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: دشمن، دین و دانش ما را هدف گرفته است و همیشه به دنبال بهانه‌ای برای نابودی ماست؛ بنابراین نباید در مقابل آن تسلیم شد.

وی جهاد دفاعی را با فضیلت‌تر از دفاع ابتدایی دانست و گفت: اکنون در دوران دفاع مقدس و جنگ نرم به سر می‌بریم که هدف آن تغییر اراده و افکار مردم ماست. ما در میانه این دفاع هستیم و وظیفه داریم در این جهاد دفاعی شرکت کنیم.

عبداللهیان با اشاره به حوادث اخیر منطقه، حماقت رژیم صهیونیستی را عاملی برای انسجام بیشتر کشور‌های اسلامی دانست و افزود: این اقدامات سبب تشکیل خط دفاعی متحد در مقابل دشمن شد و کشور‌های اسلامی مزه مقاومت و لزوم ایستادگی را چشیدند.

امام جمعه موقت شاهرود با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به ابرقدرت منطقه تبدیل شده، تصریح کرد: بخش اعظم این اقتدار و عزت، مدیون هدایت‌ها و رهبری حکیمانه رهبر انقلاب است.

وی در پایان با اشاره به برگزاری کنگره سه هزار شهید استان سمنان در هفته دفاع مقدس، گفت: ما خود را مدیون شهیدانی می‌دانیم که نعمت بزرگ امنیت را به ما هدیه دادند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید