۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
19:34
کد خبر : 9710332
۱۴:۱۱

۱۴۰۴/۰۶/۳۰

اولویت اول مسئولان پاسداری از خون شهدا است

مدیر سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه سلمان گفت: به همت بسیج کارگران و کارخانجات استان یادواره شهدا با موضوع دفاع مقدس برگزار می شود.

 

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، سرهنگ پاسدار محمدرضا عنایت نیا، مدیر سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه سلمان در جلسه ستاد هفته دفاع مقدس که با حضور مسئول خانه کارگر استان، مسئول روابط عمومی و اعضای شورای سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان برگزارشد، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا و تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در هفته دفاع مقدس برنامه‌های محوری ویژه قشر جامعه کار و تولید در سطح استان اجرا می شود که برگزاری یادواره شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا، اجرای مسابقات فرهنگی و ورزشی، و آذین‌بندی محوطه حوزه ها، پایگاههای بسیج، واحد های تولیدی و کارخانجات از مهم ترین برنامه های اجرایی در این هفته تیت.

وی افزود: این برنامه ها با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، الگو گیری و ادامه دادن سیره و روش شهدا برگزار می شود. 

سرهنگ عنایت نیا بیان کرد: آنچه مهم است حفظ راه شهدا، پاسداری از خون شهدا، است که این مهم اولویت و وظیفه اول مسئولان و همه آحاد مردم است.

مدیر بسیج کارگری و کارخانجات سپاه سلمان در پایان گفت: هفته دفاع مقدس مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید