۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
17:40
کد خبر : 9710977
۱۲:۵۹

۱۴۰۴/۰۶/۳۱

در آستانه هفته دفاع مقدس، گروه جهادی شهدای محمدی سلیمانی ۱۰۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان عشایری توزیع کرد

گروه جهادی شهدای محمدی سلیمانی شهرستان کهنوج در اقدامی خیرخواهانه، به مناسبت هفته دفاع مقدس، ۱۰۰ بسته کیف و لوازم‌التحریر به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال را به دانش‌آموزان بی‌بضاعت مناطق عشایری این شهرستان اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان ،در آستانه هفته دفاع مقدس، گروه جهادی شهدای محمدی سلیمانی شهرستان کهنوج با اقدامی خیرخواهانه، ۱۰۰ بسته کیف و لوازم‌التحریر به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال را بین دانش‌آموزان بی‌بضاعت مناطق عشایری توزیع کرد.

این حرکت ارزشمند که با هدف حمایت از تحصیل دانش‌آموزان نیازمند عشایر صورت گرفت.

اعضای گروه جهادی شهدای محمدی سلیمانی با شناسایی دقیق دانش‌آموزان مناطق محروم، توانستند بسته‌های کمک آموزشی را که شامل کیف مدرسه و اقلام کامل لوازم‌التحریر بود، تهیه و در اختیار این عزیزان قرار دهند.

این اقدام جهادی، گامی مؤثر در جهت ترویج عدالت آموزشی و فراهم آوردن شرایط برابر برای همه فرزندان این مرز و بوم است تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل کمبود امکانات از تحصیل باز نماند. دست‌اندرکاران این طرح ابراز امیدواری کردند که با تداوم حمایت‌های مردمی و همکاری گروه‌های جهادی، بتوانند گام‌های بزرگتری در راستای کمک به اقشار کم‌برخوردار جامعه بردارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید