۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
22:08
کد خبر : 9711011
۱۴:۱۹

۱۴۰۴/۰۶/۳۱
آیت‌الله شعبانی موثقی:

انسجام نیروهای مسلح، ضامن امنیت پایدار کشور است

همدان-نماینده ولی فقیه در استان همدان بر نقش کلیدی «نظریه مقاومت» و وحدت نیروهای مسلح در تأمین امنیت پایدار تأکید کرد و گفت: انسجام نیروهای مسلح، ضامن امنیت پایدار کشور است.
انسجام نیروهای مسلح، ضامن امنیت پایدار کشور است

به گزارش خبرگزاری بسیج ازهمدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی در دیدار نیروهای مسلح استان که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، فرماندهان و ایثارگران انقلاب اسلامی، بر نقش نظریه مقاومت و انسجام نیروهای مسلح در ایجاد امنیت پایدار کشور تأکید و اظهار کرد: امروز هرچه داریم مرهون رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا و تلاش فرماندهان دلسوزی است که با اخلاص، امنیت و اقتدار را برای ملت به ارمغان آوردند.

وی با اشاره به خدمات سردار مجیدی در دوران مسئولیت خود گفت: در سال‌های اخیر یکی از مهم‌ترین موفقیت‌ها، انسجام و هماهنگی مثال‌زدنی نیروهای مسلح در استان همدان بود؛ این همدلی و وحدت، که همواره زبان‌زد بوده، در واقع ضامن امنیت پایدار کشور به شمار می‌آید و نشان می‌دهد که همگرایی سپاه، ارتش و فراجا یک سرمایه راهبردی برای جمهوری اسلامی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه امنیت پایدار از دل انسجام اجتماعی شکل می‌گیرد، ابراز کرد: ملت ایران در طول دوران دفاع مقدس و همچنین در حوادث و تهدیدهای اخیر، نشان داده‌اند که همراهی آنان با نیروهای مسلح، قدرتی بی‌بدیل در برابر دشمنان ایجاد می‌کند و انسجام اجتماعی و همبستگی ملی است که پایه‌های امنیت کشور را مستحکم می‌سازد.

وی به تبیین نظریه مقاومت پرداخت و خاطرنشان کرد: مقاومت همان اندیشه‌ای است که امام خمینی(ره) آن را احیا کرد و امروز در غزه و یمن شاهد نمود عینی آن هستیم، 2 میلیون نفر مردم غزه با وجود آوارگی و فشارهای سنگین، انسجام خود را حفظ کرده‌اند و در یمن نیز ملت مظلوم با وجود سخت‌ترین مشکلات اقتصادی، استکبار را به ستوه آورده‌اند و این‌ها نمونه‌های روشنی از معنای واقعی مقاومت هستند.

شعبانی موثقی با یادآوری دیدگاه‌های شهید مطهری در زمینه اقتصاد اسلامی تصریح کرد: هرچند شهید مطهری اصطلاح مقاومت را به کار نبرده اما مباحث ایشان درباره استقلال اقتصادی و عدالت اجتماعی، در حقیقت همان مبانی اقتصاد مقاومتی و مقاومت سیاسی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید کرده‌اند، اندیشه مقاومت یک اندیشه ریشه‌دار اسلامی است که امروز در جهان به گفتمانی زنده و مؤثر تبدیل شده است.

وی با اشاره به تأثیرات جهانی این نظریه گفت: امروز حتی در اروپا شاهد هستیم که فشارهای اجتماعی ملت‌ها دولت‌ها را وادار به تغییر موضع نسبت به رژیم صهیونیستی کرده است و این نشان می‌دهد که مقاومت دیگر تنها یک راهبرد منطقه‌ای نیست بلکه تبدیل به یک فهم اجتماعی جهانی شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه اصل مذاکره در اسلام ممنوع نیست اما باید عزتمندانه و عقلانی باشد، عنوان کرد: تجربه کشورهایی مانند لیبی نشان داد که تسلیم در برابر غرب نه‌تنها سودی ندارد بلکه باعث خسارت و عقب‌ماندگی می‌شود، بنابراین تنها راه عزت و امنیت ملت‌ها، پافشاری بر مقاومت است.

وی با اشاره به نمونه‌هایی از تاریخ اسلام، از جمله ایستادگی امیرالمؤمنین(ع) در جنگ احد با وجود جراحات بسیار، گفت: جوهره مقاومت همان روحیه‌ای است که در میدان احد و دیگر عرصه‌های تاریخی اسلام دیده شد و امروز نیز ملت ایران و جبهه مقاومت در منطقه، همان مسیر را دنبال می‌کنند.

شعبانی موثقی در ادامه با قدردانی از همراهی مردم ایران با نیروهای مسلح، بیان کرد: با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی، مردم همواره در بزنگاه‌ها پای کار بوده‌اند و دشمن با وجود تلاش‌های فراوان نتوانست در اغتشاشات اخیر به اهداف خود دست پیدا کند. این فهم اجتماعی مردم و هوشیاری آنان سرمایه‌ای بزرگ برای انقلاب است.

وی تأکید کرد: با تداوم مقاومت و همبستگی، نقشه‌های دشمنان نقش بر آب خواهد شد و عزت و اقتدار جمهوری اسلامی روزبه‌روز افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید