۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:19
کد خبر : 9711306
۰۹:۵۹

۱۴۰۴/۰۷/۰۱

توزیع 100 بسته لوازم التحریر در عسلویه

موسسه هلدینگ تخصصی دریایی فراگستر پارس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)با حضور حجت الاسلام قلی پور،مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان عسلویه،اقدام به توزیع 100بسته لوازم التحریر در شهرستان عسلویه کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج عسلویه، در راستای تحقق شعار "محرومیت زدایی عقیده و راه و رسم زندگی ماست" که از فرمایشات امام خمینی (ره) الهام گرفته شده، موسسه هلدینگ تخصصی دریایی فراگستر پارس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و با حضور حجت الاسلام قلی پور، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان عسلویه، اقدام به توزیع بسته‌های لوازم التحریر برای دانش‌آموزان مناطق محروم این شهرستان کرده است.

 

این اقدام که با هدف ارائه حمایت‌های آموزشی به دانش‌آموزان نیازمند انجام می‌شود، شامل لوازم‌التحریر پایه‌ای نظیر دفتر، قلم و ادوات نقاشی است که می‌تواند به تحصیل و یادگیری بهتر این دانش‌آموزان کمک شایانی کند.

 

حجت الاسلام قلی پور در این مراسم بر اهمیت آگاهی بخشی و حمایت از دانش‌آموزان محروم تأکید کرد و گفت: تأمین شرایط مناسب آموزشی برای همه دانش آموزان، از اصول بنیادین جامعه اسلامی ماست.

پایان خبر./


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید