
حجتالاسلام محمد غفاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس با اشاره به اینکه هفته دفاع مقدس، یادآور روزهای درخشانی است که ملت سرافراز ایران اسلامی، با تکیه بر ایمان راسخ، همبستگی بینظیر و ایثارگریهای بیدریغ، حماسهای ماندگار را در تاریخ به ثبت رساند، اظهار کرد: این ایام مقدس، فرصتی مغتنم برای بازخوانی و تأمل در الگوی بیبدیل مقاومتی است که دفاع مقدس به جهانیان،خصوصا ملت های مستضعف عرضه داشت.
وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس، تنها یک نبرد و رویارویی بین دو کشور نبود؛ بلکه تبلور عالیترین مفاهیم انسانی و اسلامی در مواجهه با تجاوز بیگانه بود، گفت: در آن دوران پر مخاطره، تمامی اقشار جامعه، از کودک و نوجوان گرفته تا پیر و جوان، از زن و مرد، با هر گرایش و سلیقهای، شانه به شانه یکدیگر ایستادند و با تشکیل یک ید واحده، در برابر دشمن تا بن دندان مسلح مقاومت کردند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اسدآباد عنوان کرد: این همبستگی ملی، فراتر از هر حزب و گروهی، رمز پیروزی و سربلندی ملت ایران شد و نشان داد که هیچ قدرتی یارای مقابله با اراده یکپارچه ملتی که برای دفاع از کیان خود به پا خاسته است، را ندارد.
وی افزود: حضور داوطلبانه مردان و زنان در جبهههای نبرد، نشانگر احساس مسئولیت جمعی در قبال امنیت و تمامیت ارضی کشور بود و این حضور، از بسیجیان جان بر کف تا فرماندهان شجاع، همه و همه نمادی از یک ملت یکپارچه در دفاع از میهن بود.
غفاری تصریح کرد: مردم غیور ایران علیرغم تنوع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران، هم در جنگ هشت ساله و هم در دفاع مقدس ۱۲روزه اخیر که رژیم صهیونی به سرکردگی آمریکا و ناتو به کشورمان حمله کرد، وحدتی مثالزدنی شکل گرفت؛ تفاوتها رنگ باخت و همه در یک صف، با هدفی واحد، برای حفظ ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی جنگیدند.
وی گفت: دشمن امروز از تقابل میدانی با مردم ایران ناامید شده و به جنگ روانی پناه برده است و سعی در نا امید کردن و بر هم زدم این اتحاد مقدس دارد که با بصیرت مردم این هدف دشمن هم میسر نخواهد شد.
انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛