حجت الاسلام و المسلمین ناصر مظلوم مسئول بسیج طلاب و روحانیون استان البرز، در گفتگو با زینب السادات میرسلیمی خبرنگار خبرگزاری بسیج از البرز، به مناسبت هفته دفاع مقدس، گفت: این هفته فرصت گران بهایی است برای بازشناسی حماسه عظیمی که با ایثار و فداکاری فرزندان برومند این مرز و بوم افسانه شکست ناپذیری قدرت های سلطه گر را باطل و برتری ایمان و اراده ملت نستوه و استوار ایران را به عنوان یکی از عبرتهای بزرگ تاریخ معاصر بر تمام جهانیان اثبات کرد.

حجت الاسلام مظلوم ادامه داد: هشت سال دفاع مقدس یکی از مقاطع تاریخی بزرگ، آموزنده و الهام بخش است، که هرگز نباید مورد غفلت قرار گیرد، این رویداد عظیم با آثار و برکات بیشمار خود به منزله گنجینهای ارزشمند و هویتساز، بایستی برای همیشه زنده و هدایت بخش نسلهای این سرزمین قرارگیرد.
مسئول سازمان بسیج طلاب استان البرز بیان کرد: رشادت های بیبدیل جوانان، از خودگذشتگی و ایثار فرماندهان، یک رنگی و یک دلی آحاد ملت، تبعیت محض از فرامین رهبری، توکل به خدای متعال و باور به توانمندیهای خود رمز پیروزی بزرگ ملت ایران در ۸ سال دفاع مقدس بود که امروز نیز لازم است، همه این شاخصهها به عنوان چارچوب بی تزلزل مقاومت در جنگ تمام عیار اقتصادی نصب العین تک تک ما قرارگیرد.
وی اظهار داشت: سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز، ضمن آرزوی علو درجات برای امام راحل «قدس سره» و شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم و سلامت به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، سالروز دفاع مقدس را که باعث مجد و عظمت و اقتدار ایران اسلامی شد، به همه خالقان و حماسهآفرینان دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض کرده و همگان را به درسآموزی از عزت آفرینی و افتخارات و دست آوردهای این حماسه عظیم فرا میخواند.
حجت الاسلام و مظلوم بیان کرد: اساتید، طلاب و روحانیون استان البرز، خود را سرباز نظام مقدس انقلاب اسلامی و ادامه دهندگان راه و مکتب شهدای گرانقدر این مرز و بوم دانسته و ضمن تاکید بر حفظ وحدت و انسجام ملی، با تبیین و اشاعه فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادتطلبی، در جهت تقویت بنیانهای اعتقادی و انقلابی نسل جوان گام برداشته و هرگونه توطئه برای تفرقهافکنی و تضعیف وحدت ملی را خنثی خواهد کرد.
وی افزود: سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز، ضمن تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و ادامه راه شهیدان به ویژه شهدای اخیر میهن اسلامی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونسیتی، بار دیگر جنایات اخیر این رژیم کودککش را در به قتل و عام رساندن مردم مظلوم و بی دفاع غزه همچنین حمله گستاخانه به کشور عزیزمان را محکوم کرده و حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و همه مستضعفان جهان اعلام میدارد و به فضل خداوند متعال و با استعانت از حضرت ولیعصر(عج) و با اقتدا به اباعبدالله الحسین علیه السلام، پرچم مقاومت و استکبارستیزی را تا نابودی تمامی مستکبران و ظالمان عالم، بالا نگاه خواهد داشت.
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛