۰۸ / آبان / ۱۴۰۵ - 30 October 2026
۲۱:۱۵
کد خبر : 9711570
۰۶:۰۸

۱۴۰۴/۰۷/۰۲

برگزاری مسابقات تیراندازی و والیبال در حوزه حضرت آسیه (س) شهرستان میرجاوه

همزمان با دومین روز از هفته دفاع مقدس، مسابقات ورزشی تیراندازی با تفنگ بادی و والیبال ویژه خواهران بسیجی برگزار شد.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه، همزمان با دومین روز از هفته دفاع مقدس، مسابقات ورزشی تیراندازی با تفنگ بادی و والیبال ویژه خواهران بسیجی با حضور ۲۲ نفر از پایگاه‌های تابعه حوزه مقاومت بسیج حضرت آسیه (س) برگزار شد.

فرمانده حوزه حضرت آسیه (س) در حاشیه این مسابقات با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی در بسیج، اظهار داشت: «هفته دفاع مقدس، فرصت مناسبی برای تبیین ارزش‌های ایثار و مقاومت در قالب برنامه‌های متنوع است. برگزاری این مسابقات، علاوه بر ایجاد فضای رقابتی سالم، زمینه‌ساز تقویت روحیه جهادی و انسجام در میان خواهران بسیجی است.»

وی افزود: «حضور پرشور خواهران بسیجی در این مسابقات نشان‌دهنده علاقه‌مندی آنان به مشارکت در برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و انقلابی است و این حضور، پشتوانه‌ای ارزشمند برای استمرار فعالیت‌های حوزه در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی خواهد بود.»

گفتنی است، در پایان این مسابقات، از نفرات برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز فرهنگی تجلیل به‌عمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید