۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:35
کد خبر : 9711941
۱۱:۵۲

۱۴۰۴/۰۷/۰۲

جهاد تبیین رسالت امروز در مقابله با جنگ شناختی است است

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری،با اشاره به تهاجم شناختی دشمن و نقش رسانه در تحریف باورهای دینی، گفت: جهاد تبیین،رسالت امروز نیروهای مؤمن و انقلابی در مقابله با جنگ شناختی است 

جهاد تبیین رسالت امروز در مقابله با جنگ شناختی است است

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،آیت الله کاظمی، صبح امروز در نشست گرامیداشت هفته دفاع مقدس در جمع پاسداران سپاه قدس گیلان با گرامیداشت شهدا با اشاره به نقش تمدن‌ساز بسیج اظهار کرد:بسیج شبکه‌ای فرهنگی و فکری است که باید در مسیر ظهور و مقابله با جاهلیت مدرن فعال باشد. 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با هشدار نسبت به نفوذ نظریه‌های غربی در جوامع اسلامی،از ضرورت بازگشت به قرآن و عمل به آموزه‌های اهل بیت گفت و افزود:جامعه‌ای که از قرآن فاصله بگیرد، گرفتار تاریکی‌های فکری و اخلاقی خواهد شد.

وی تصریح کرد:تنها راه روشنایی، جهاد تبیین و بصیرت انقلابی است

آیت الله کاظمی با بیان اینکه ولایت فقیه ستون اقتدار نظام اسلامی و خیمه‌ای استوار در برابر نظام سلطه ادامه داد: امروز وظیفه همه ماست که با ایمان، آگاهی و حضور در عرصه رسانه و فرهنگ، از این خیمه دفاع کنیم و چهره حقیقی اسلام را برای نسل جوان روشن سازیم.

وی با انتقاد از اینکه امروز برخی جوامع اسلامی به ظاهر قرآن در دست دارند، اما در عمل از آموزه‌های آن فاصله گرفته‌اند، اظهار کرد: انحراف، نتیجه دوری از روح قرآن و فقدان تفکر خدایی در زندگی فردی و اجتماعی است.

 نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری افزود:اگر جامعه‌ای به جای فقاهت، با وقاحت زندگی کند، نه‌تنها از مسیر هدایت خارج می‌شود، بلکه زمینه‌ساز گسترش بی‌ادبی، بی‌هویتی و آسیب‌های اخلاقی خواهد بود.

جهاد تبیین رسالت امروز در مقابله با جنگ شناختی است است

جهاد تبیین رسالت امروز در مقابله با جنگ شناختی است است


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید