به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از خوشاب، همزمان با هفته دفاع مقدس، فرماندهان، کارکنان و بسیجیان ناحیه مقاومت بسیج، فرماندار و جمعی از اعضای شورای اداری خوشاب با امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
سرهنگ پاسدار سیدمحسن هاشمیخواه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان خوشاب در ادامه این دیدار بیان کرد: این دو دوره دفاعی، از جمله روحیه جهادی، وحدت ملی و رهبری حکیمانه با هم اشتراکاتی داشتند، همانگونه که ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس با اتحاد و ایثار، دشمن متجاوز را به عقبنشینی وادار کرد، امروز نیز در برابر رژیم غاصب صهیونیستی با مقاومت و پایمردی، پیروزیهای بزرگی را رقم زده است.
وی افزود: این پیوند، نشاندهنده تداوم راه شهیدان و جاودانگی آرمانهای انقلاب اسلامی است.
این دیدار که با هدف تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی(ره) و شهیدان دفاع مقدس برگزار شد، بر ضرورت تقویت وحدت و همبستگی ملی در برابر تبلیغات سوء دشمنان تأکید شد.