
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از شهرستان کلات، اردوی جهادی حوزه مقاومت بسیج شهید صدوقی زاوین با همکاری بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج کلات در روستای امیرآباد برگزار شد.
در روزهایی که خورشید بر بلندای کوههای کلات میتابید، گروهی از جهادگران با دستانی خاکآلود و دلهایی روشن، به خدمت به روستایی رفتند که سالهاست محرومیت در آن جاری است و مردمش چشمانتظار روزنهای از امید.
در این اردوی جهادی، نه تنها دیوارها بالا رفت، بلکه دلها نیز ساخته شدند. صدای بیل و کلنگ با ذکر یا زهرا(س) همراه شد، مدرسهای برای آموزش کودکان روستا مرمت و تجهیز گردید تا نسل آینده بتواند رؤیاهای خود را بنویسد، خانهای بازسازی شد تا مادری با آرامش بیشتر شب را به صبح برساند و ارتباط و همدلی بین جهادگران و اهالی به وجود آمد.
این حرکت جهادی تنها محدود به ساخت و ساز نبود، بلکه آیینی از عشق، ایمان و خدمت بیمنت بود که توانست خاک محرومیت را به نور امید تبدیل کند. در پایان، با فرارسیدن غروب، خستگی در دلها نبود و همه از حضور در این حرکت سازنده احساس رضایت و امید داشتند.
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛