۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
01:06
کد خبر : 9712530
۱۹:۰۴

۱۴۰۴/۰۷/۰۳
بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛

مهمانی لاله‌ها در مرکز چهارمحال و بختیاری

 آیین عطرافشانی، گلباران و غبارروبی قبور مطهر شهدا در قالب مهمانی لاله‌ها از محوری‌ترین برنامه‌های هفته دفاع مقدس در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری ، مراسم مهمانی لاله‌ها امروز با حضور فرمانده سپاه قمربنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولان استانی به مناسبت هفته دفاع مقدس در شهرکرد برگزار شد.
سردار علی افضلی امروز سوم مهر در این آیین اظهار کرد: امام راحل(ره) در آن زمان با آن سخنرانی‌های به‌موقع و حضور به‌موقع رزمندگان دفاع‌مقدس در میدان اجازه دست‌درازی دشمن به خاک ایران را ندادند، همان طور که در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی سعی داشت فرماندهان ما را نابود کنند اما با سخنرانی‌های مقام معظم‌رهبری و با کمک فرماندهان نظام جمهوری اسلامی ایران حمله‌ای به آن خانه عنکبوتی شد و صدای شکستن استخوان‌های آن رژیم را همگان شنیدیم.
فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری افزود: پس از ۱۲ روز جنگ دشمن دست به دامان اَربابان خود شد تا موضوع آتش‌بس را بیان کنند.
افضلی بیان کرد: بسیاری از رزمندگانی که در این جنگ ۱۲ روزه شرکت کردند می‌دانستند ممکن است نفس‌های آخر خود را بکشند و آخرین حضور در عرصه نبرد را داشته باشند اما برای دفاع از خاک این کشور جان خود را فدا کردند.

دفاع از کشور وظیفه جبهه حق است

همچنین صابر خسروی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: شباهت‌هایی که جنگ تحمیلی هشت‌ساله دفاع مقدس با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی داشت این بود که هر دو جبهه و جنگ نماد حق و باطل و نماد رویارویی و تبادل جبهه حق با باطل بود و اینجا جبهه حق جمهوری اسلامی ایران در برابر تمام قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای است.
وی افزود: وظیفه جبهه حق این است که با افتخار، اقتدار، قدرت و با ساختن ایران مستقل دفاع کند.
خسروی تصریح کرد: چه در جنگ تحمیلی هشت‌ساله و چه در جنگ ۱۲ روزه تمام جبهه کفر با تمام امکانات مادی پای کار آمدند و می‌خواستند مانع مسیر حق شوند اما نمی‌دانستند که این انقلاب و این مسیر پیروز و استوار است و به سرمنزل مقصود خواهد رسید.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: ما مدیون مادرانی هستیم که فرزندان خود را تقدیم نظام کردند، چه بسا این مسیر همچنان استوار و محکم است و در این جنگ ۱۲ روزه جوانان دهه هشتادی که هدف اصلی دشمن برای گمراهی بودند پای کار آمدند و جان خود را فدای این نظام کردند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید