
به گزارش خبرگزاری بسیج چابهار،خدیجه مظاهری، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ریحانهالنبی، در سخنانی اظهار داشت: این برنامه با هدف ترویج هنرهای سنتی، تقویت هویت فرهنگی و ایجاد فضای تعامل میان علاقهمندان به هنر بلوچی برگزار گردید.
وی افزود: شرکتکنندگان در این کلاس با تکنیکها و الگوهای اصیل سوزندوزی بلوچ آشنا شدند و با استفاده از مواد اولیه طبیعی و روشهای سنتی، آثار زیبایی خلق کردند.
مظاهری تصریح کرد: «آموزش سوزندوزی بلوچی برای هر علاقهمند به هنر و فرهنگ غنی استان، فرصتی ارزشمند است. این کلاس، نهتنها مهارتآموزی بود، بلکه بستری برای تبادل تجربه، همافزایی هنری و تقویت ارتباط میان بانوان هنرمند منطقه فراهم آورد.»
وی افزود: «انتخاب پارچه، هماهنگی رنگها و روشهای دوخت، از جمله نکات تکمیلی بود که در این دوره آموزش داده شد. شرکتکنندگان علاوه بر یادگیری عملی، از تجربههای یکدیگر نیز بهرهمند شدند و فضای کلاس با نشاط، خلاقیت و همدلی همراه بود.»
گفتنی است، این برنامه، نمونهای موفق از تلفیق هنر بومی با روحیه بسیجی و فرهنگی بود که با استقبال خوب شرکتکنندگان به پایان رسید.