۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۱۸
کد خبر : 9712956
۱۹:۱۳

۱۴۰۴/۰۷/۰۴

بانوان ایرانی در دل بحران جنگ ۱۲روزه حضور فعال داشتند

بانوان ایرانی در دل بحران جنگ ۱۲روزه حضور فعال داشتند
زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی به خوبی نقش پشتیبان و حمایتگر را ایفا کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج سپاه شهرستان زاهدان؛فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت مریم(س) گفت: همایش نقش زنان در تمدن سازی عصر کنونی و ۸ سال دفاع مقدس به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت مریم (س) برگزار شد. 

وی افزود: نقش زنان در ۸ سال دفاع مقدس چشم گیر بوده و امروز وظیفه تمدن سازی بر عهده بانوان است تا با تربیت نسل اسلامی تمدن اسلامی را رقم بزنند.

وی تصریح کرد:  از زمانی که جنگ شروع شد بانوان مسئول پشتیبانی جنگ بودند و برخی از بانوان همپای آقایان اسلحه به دست در صحنه‌های نبرد حضور فعالی را ایفا کردند.

این مسئول ادامه داد: روحیه اتحاد و همدلی رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ۸ سال دفاع مقدس بود که در آن سال ها چیزی به نام من وجود نداشت و همه برای ما شدن تلاش می‌کردند.

نارویی با اشاره به این‌که امروز خانواده در کشور ما مولفه قدرت نظام می‌باشد، اظهار کرد: یکی از نقش های مهم بانوان در الگوی سوم زن، نقش آفرینی آنان در جریان جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی و تاثیر متقابل آن بر تقویت همدلی و انسجام در جامعه بوده است. 

وی اضافه کرد: زنان در جریان جنگ اخیر ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی در صف اول جنگ حضور داشتند و نیز به خوبی نقش پشتیبان و حمایتگر را ایفا کردند.

انتهای خبر/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید