۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۳۰
کد خبر : 9713242
۱۷:۱۱

۱۴۰۴/۰۷/۰۵

کاشت ۱۲ نهال مثمر به نیابت از شهدای اقتدار ملی با حضور مسئولان محلی هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی در شهرستان گتوند 

کاشت ۱۲ نهال مثمر به نیابت از شهدای اقتدار ملی با حضور مسئولان محلی هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی در شهرستان گتوند 
به مناسبت فرارسیدن اول مهرماه و هم‌زمان با بازگشایی مدارس، مراسم کاشت ۱۲ نهال مثمر به نیابت از شهدای والامقام اقتدار ملی، با حضور امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، فرماندار و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند در این آیین معنوی، در سخنانی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، گفت: هر نهال به نام یک شهید اقتدار ملی کاشته شد، اقدامی که در راستای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، و همچنین تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری در قبال محیط زیست صورت گرفت.

 

سرهنگ علی جعفری اظهارداشت: شهدای اقتدار ملی، ستون‌های استواری هستند که امنیت و آرامش امروز ما مرهون فداکاری‌های آنان است و کاشت این نهال‌ها نمادی از ادامه راه آنان و یادگاری برای نسل‌های آینده است.

 

امام جمعه و فرماندار نیز در سخنان جداگانه‌ای، با تأکید بر اهمیت پاسداشت ارزش‌های انقلاب و نقش نوجوانان و دانش‌آموزان در تداوم راه شهدا، این مراسم را گامی مؤثر در پیوند نسل جدید با فرهنگ مقاومت دانستند.

 

این برنامه با حضور دانش‌آموزان و خانواده‌های شهدا، در فضایی معنوی و با شور آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد و در پایان، نهال‌های مثمر توسط مسئولان و دانش‌آموزان کاشته شد.

سارا قنبری
نویسنده: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید