۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
02:56
کد خبر : 9713418
۱۹:۰۲

۱۴۰۴/۰۷/۰۵
حجت‌الاسلام ارزنده:

دشمن از وحدت ملت ایران هراس دارد

همدان-امام جمعه ملایر با اشاره به نقش بی‌بدیل رزمندگان و شهدای انقلاب اسلامی، بر ضرورت حفظ وحدت، مقاومت در برابر دشمنان و تبعیت از مقام معظم رهبری تأکید کرد و گفت: دشمن از وحدت ملت هراس دارد.
دشمن از وحدت ملت ایران هراس دارد

به گزارش خبرگزاری بسیج ازهمدان، حجت‌الاسلام محمدعلی ارزنده در مراسمی به مناسبت هفته دفاع مقدس که با حضور جمعی از پاسداران برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و شهدای عرصه سلامت، اظهار کرد: ملت ایران در دوران دفاع مقدس با ایثار و فداکاری، پرچم مقاومت را برافراشتند و اجازه ندادند دشمن به اهداف خود برسد.

وی گفت: کسانی که به جبهه رفتند، از همه چیز خود گذشتند تا از اسلام و میهن دفاع کنند؛ شهید زین‌الدین، با رتبه چهارم کنکور پزشکی، نمونه‌ای از این ایثارگران بود که دعوت دانشگاه‌های خارجی را رد کرد و راه جهاد را برگزید.

امام جمعه ملایر با تأکید بر نقش رهبری در حفظ انسجام ملی، افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون، کشور با بحران‌های مختلفی مواجه بوده، اما هر جا که ملت ایستادگی کردند، خداوند یاری‌گر آنان بود، فتنه‌های سال‌های ۸۸ و ۹۶ نشان داد که دشمنان داخلی و خارجی همواره در تلاش برای ضربه زدن به نظام هستند.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و روانی اخیر، گفت: دشمن با جنگ روانی به دنبال تضعیف روحیه مردم است، اما جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که پرچم توحید را به‌طور واقعی برافراشته و این پرچم با هدایت مقام معظم رهبری پابرجا خواهد ماند.

ارزنده با اشاره به نقش بی‌بدیل رزمندگان و شهدای انقلاب اسلامی، بر ضرورت حفظ وحدت، مقاومت در برابر دشمنان و تبعیت از مقام معظم رهبری تأکید کرد و گفت: پرچم توحید در جمهوری اسلامی پابرجاست و دشمن از وحدت ملت هراس دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع مذاکرات اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری با حکمت و درایت، مسیر مذاکره غیرمستقیم را پذیرفت تا فشار مضاعف بر مردم وارد نشود، اما دشمن همچنان به دنبال سوءاستفاده از شرایط است.

امام جمعه ملایر با اشاره به نقش جوانان انقلابی و بصیر، تأکید کرد: اگر ملت با تمام وجود پای انقلاب بایستند، هیچ قدرتی نمی‌تواند این نظام را از پا درآورد؛ وظیفه همه ما است که در دفاع از ولایت و نظام اسلامی، تا آخرین نفس ایستادگی کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید