۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
14:43
کد خبر : 9713891
۰۷:۵۹

۱۴۰۴/۰۷/۰۷

فرهنگ مقاومت؛ الگویی جهانی برای عزت و استقلال ملت‌ها

یادواره شهدای بخش جلگه زوزن خواف و شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خواف، هادی سیاسی و مربی عقیدتی سپاه امام رضا (ع) با بیان اینکه دفاع مقدس جلوه‌ای از فرهنگ و گفتمان مقاومت بود، اظهار داشت: امام خمینی(ره) با الهام از آیه «فَاسْتَقِمْ كَما أُمِرْتَ» این گفتمان را در ملت ایران احیا کردند و امروز دستاوردهای آن را در برابر چشم جهانیان مشاهده می‌کنیم.

سیدرضا موسوی در یادواره شهدای بخش جلگه زوزن و شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مقاومت را ایستادگی در مسیر حق دانست و افزود: اگر به حقانیت راه باور داشته باشیم، هیچ فشار و تهدیدی نباید ما را متوقف کند. شاخص‌های اصلی این گفتمان شامل ایمان به وعده الهی،بی‌اعتمادی به مستکبران و خودباوری و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است.

موسوی ادامه داد: دستاورد مقاومت ۴۷ ساله امروز در مقابل ماست؛ جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت روزبه‌روز قوی‌تر و عزتمندتر شده و دشمنان انقلاب اسلامی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «نفس‌های آخر دشمنی‌شان را می‌کشند».

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به هزینه‌های مقاومت تأکید کرد: هرچند ایستادگی هزینه‌هایی داشته، اما تجربه نشان داده هزینه سازش بسیار سنگین‌تر است. برای نمونه قطر با وجود هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری به رئیس‌جمهور آمریکا، باز هم توسط جنگنده‌های همان کشور مورد تعرض قرار گرفت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز فرهنگ مقاومت به الگویی جهانی تبدیل شده است؛ الگویی که عزت، استقلال و اقتدار را برای ملت‌ها به ارمغان می‌آورد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید