۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
15:06
کد خبر : 9713933
۱۹:۰۸

۱۴۰۴/۰۷/۰۶

برگزاری یادواره شهدای ۸سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه در کرخه

یادواره شهدای ۸ سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در روستای عبدالخان پائین (سید عباس) شهرستان کرخه برگزار شد. 

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان کرخه شامگاه گذشته ۵ مهرماه ۱۴۰۴ همزمان با ششمین روز از هفته دفاع مقدس  و به همت پایگاه مقاومت بسیج ابوالفضل العباس روستای عبدالخان پائین، حوزه شهید حسن باقری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کرخه با همکاری کانون بسیج مداحان و بخشدار مرکزی شهرستان، تولیت آستانه مقدس امام زاده سید عباس مراسم یادواره‌ای شهدای برای گرامی‌داشت شهدای مقام شامخ شهدای ۸ سال دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه و شهدای مدافع حرم، شهدای امنیت، شهدای سلامت با حضور خانواده معظم شهدا، فرماندار شهرستان کرخه، فرمانده سپاه شهرستان، ریاست سازمان تبلیغات اسلامی، مدیریت آموزش و پرورش و سایر مسیولین این شهرستان و جمعی از  سادات جلیل القدر ، روحانیت معزز  و همچنین  اهالی عبدالخان پایین (سید عباس) در جوار حرم مطهر امام زاده سیدعباس با شعار «شهدای مظهر اقتدارند»  برگزار شد.

این یادواره با تلاوت آیات از قرآن کریم و نواخته شدن سرود پر افتخار ملی آغاز شد ، در ابتدا جناب سرهنگ «خسرجیان»  فرمانده حوزه شهید حسن باقری و دبیر یادواره ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به میهمان و حاضرین مراسم،  یاد و خاطره شهدای ۸ ساله و دوازده روز جنگ تحمیلی را گرامی داشتند و با نثار سلام و صلوات بر ارواح طیبه و  شامخ شهدای بویژه شهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی ،  و سید راه قدس سید حسن نصرالله گفتند: این یادواره هر ساله و با هدف انتقال میراث گرانقدر هشت ساله جنگ تحمیلی به جوانان و نوجوان تدارک دیده می‌شود و امیدواریم این ارتباط مستمر باشد  به برکت خون شهدا به نسل جدید ما انتقال یابد.
 
جناب سرهنگ گوروی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کرخه و سخنران مراسم از تریبون این یادواره ضمن تجلیل و تقدیر از حضور سبز و انقلابی مردم ولایتمدار شهرستان در تمام صحنه ها و همچنین گرامیداشت هفته دفاع مقدس با بیان اینکه هدف دشمن از بین بردن همگرایی ، وحدت و هم افزایی ام القرای جهان اسلام است اظهار داشتند: جمهوری اسلامی با رهبری مقام معظم رهبری تا کنون توانسته است نقش مهمی را در همگرایی، هم افزایی، وحدت و تقرب مذاهب اسلامی ایفا نماید و دشمنان اسلام در صدد هستند ام القرای جهان اسلام را با فشارهای مختلف اعم از سیاسی و اقتصادی تضعیف کنند.

 ایشان افزودند : همه مردم ما  در ۸ سال تحمیلی ، در جنگ 12 روزه فارق از هر گونه تعلقات سیاسی برای دفاع از جمهوری اسلامی قد علم کردند ، مقاومت کردند  و به برکت ولایت با دست خالی ، گوش به فرمان ولی امر خود ایستادند تا یک وجب از خاک کشورمان را به دشمن ندهند و این از افتخارات این مکتب حسینی است.

در ادامه و راستای همین مراسم فرماندار شهرستان ، فرمانده سپاه و روایتگر  جنگ ۸ ساله و 12روزه تحمیلی ضمن تبیین دست آوردهای، عزت و اقتدار ایران اسلامی  دعا برای سلامتی رهبر و همچنین به رشادت‌های دلیران مردان هوا فضای جمهوری اسلامی پرداختند.

گفتنی است در پایان از خانواده شهدا ، مقام آوران بسیجی ، پیشکسوتان بسیج با اهدای لوح سپاس و تندیس هفته دفاع مقدس تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید